Top

Cum e: GoPro Hero 4 Silver

De cand ma stiu am fost mare fan gadgeturi (foto, audio, multimedia) si de cand au aparut camerele GoPro Hero am tot salivat la ele. Acum 2 ani, dintr-un aeroport, mi-am cumparat varianta 3 Silver si mi-a placut tare mult, iar acum, de cateva zile mi-am achizitionat noua camera GoPro Hero 4 Silver.


IMG_3123 IMG_3122IMG_3128

Cred ca pe langa ce stie camera sa faca unul din marii factori care m-au influentat sa cumpar camera a fost pretul care este foarte apropiat de cel de pe siteul producatorilor. Mi-am cumparat varianta Silver pentru ca are ecran incorporat si poti sa vezi exact ce si cum filmeaza camera. Ca sa nu mai spun ca este touch, adica poti foarte usor sa schimbi setarile sau modurile de functionare a camerei. Spre surprinderea mea bateria tine destul de bine, avand in vedere ca ecranul consuma si el destul de mult.

Nu o sa intru in detalii, pentru ca le gasiti pe siteul producatorului, dar daca sunteti fani ai sporturilor extreme sau vreti o camera care sa va filmeze foarte misto in tot felul de momente interesante va recomand GoPro Hero 4. Eu abia astept sa ies din nou cu bicicleta si sa-mi pun camera pe casca si, la fel de mult astept si petrecerile din week-end ca sa vad cat de bine filmeaza si la lumina putina.

Pretul camerei GoPro Hero4 Silver, la noi, este de 1750 ron, in caz ca sunteti interesati :)

 

Written by: OLiX

Sunt OLiX :)

Latest comments

  • cizme de iarna 9 October 2014, 12:45

    Cred ca isi mertia banii, in comaratie cu aparatele low-end care cam la aceleasi preturi. Sa il stapanesti sanatos!

  • geci de iarna 9 October 2014, 13:24

    Foarte tare! Am si eu un GoPro 3, dar din pacate nu prea imi permit sa fac “update” la 4. Poate peste cateva luni.

  • Adrian 11 October 2014, 10:58

    E o camera foarte tare, Mi-am luat si eu un silver pentru ca inca nu este varianta Black deocamdata de aici http://govideo.ro/gopro/502-gopro-hero4-silver-edition.html La ce o folosesc eu e mai mult decat suficient. Partea cu LCD-ul ma facut sa i-au decizia.

Post a comment