Top

Ce facem cu haterii in online

Foarte pe scurt: le inchidem gura :)

8405711Daca ai o parere impotriva unei chestii de pe internet asta nu te face hater. Hater esti atunci cand injuri un lucru sau pe cineva doar pentru ca nu-ti place persoana respectiva, fara ca tu sa ai un argument pentru faptul ca nu-ti place lucrul respectiv.

Pe facebook manageriez 2 pagini (una cu aproape 100.000 de likeuri si una cu aproape 200.000), iar acolo ma lovesc foarte des de un gen foarte enervant de oameni. In general pe paginile respective eu postez muzica sau videoclipuri proaspat aparute, dar am si momente cand postez piese/clipuri mai vechi. Ce credeti? E imposibil sa nu apara de fiecare data un idiot (sau hai sa-i spunem hater) care sa nu spuna unul din urmatoarele lucruri: 1) aaaa, abia acum ati descoperit piesa asta? 2) e veche, eu o am in calculator de 3 saptamani! 3) retardatilor, acum ati prins si voi genul asta de muzica?

Stiti ce fac eu cu genul asta de oameni? Ii banez direct! La fel ii banez pe toti cei care injura, troleaza, agita spiritele inutil sau pur si simplu nu par sa aiba cei 7 ani de acasa.

Zilele trecute am citit asta, o mica povestioara scrisa de tipul care se ocupa de pagina “Humans of New York”, o pagina de facebook cu peste 5 milioane de likeuri. Pe acea pagina exista niste moderatori care asta fac tot timpul – au grija ce se intampla pe pagina respectiva. Si stiti ce concluzie am tras citind povestioara respectiva? Ca bandnd pe cineva de pe o pagina ii iei pur si simplu dreptul de a mai comenta. Atat! Persoana respectiva va putea in continuare sa citeasca postarile acelei pagini, dar cam atat.

Nu vi se pare tare? La fel fac si cu blogul :) Mai ales ca din cand in cand observ ca cineva vrea sa-mi sparga blogul, iar eu banez direct din server IP-ul de pe care se incearca spargerea :))

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

  • Denciu Natalia Larisa 14 May 2014, 10:09

    Am observat și eu faptul că unii dintre cei care au dat like vorbesc urât şi chiar înjură Şi din câte îmi amintesc ţi-amspus-o de câteva ori în privat. Dacă ţii la integritatea celor două pagini, va trebui să fii foarte atent la ceea ce se scrie acolo.

Post a comment