Top

M-am apucat de gatit

Cred ca au trecut mai bine de 2 ani de cand am inceput sa ma uit la Masterchef US, apoi la cel de la noi si apoi la alte show-uri de gatit si tot cam de atunci, incet incet, am inceput sa colind locuri cu mancare mai speciala, am inceput sa incerc chestii noi si, precum stiti, cei care ma urmariti pe instagram, pozez tot ce arata bine si frumos, in special in materie de mancare :)

Ei bine, faza e ca de ceva timp imi doresc si eu sa gatesc si sa fac chestii care arata bine in farfurie, dar sa aiba si gust bun. Incet incet am inceput sa utilez bucataria cu chestii noi, am facut si stocul cu ingrediente si zilele trecute am facut prima mea portie serioasa de paste. Bine, pastele erau deja in cutie, dar le-am fiert si am facut sosul dupa reteta de pe cutie + am mai improvizat eu putin in reteta si .. a iesit bine. Nu neaparat ca si aspect, dar la gust a iesit foarte bune!

Astazi de dimineata mi-am propus sa-mi fac oua benedict. M-am dus la cumparaturi, am luat ce-mi mai trebuia si m-am intors acasa, am intors bucataria cu susul in jos si au iesit! Nu arata chiar ca in poza din reteta de pe internet, chiflele sunt .. ce am gasiti si eu la magazin, dar, gustul a fost demential! O sa mai fac cateva incercari zilele astea si cred ca o sa iasa mai bine!

olix oua benedict

Tineti-mi pumnii si daca mai aveti siteuri cu retete simple care merita incercate mi le puteti lasa in sectiunea de comentarii :)

 

Written by: OLiX

Sunt OLiX :)

Latest comments

Post a comment