Top

Artiștii n-au sărbători

Nu știu dacă v-ați dat seama, dar de Crăciun, Revelion, Paști, 1 mai și cam de mai toate sărbătorile serioase în showbiz se lucrează. Emisiunile tv au ediții speciale, fie că ele sunt live sau înregistrate, iar trupele, cântăreții și djii prestează la greu în perioadele astea.

Sunt foarte puțini artiștii care evită să muncească în aceste perioade din motive religioase sau pentru ca pur și simplu vor să petreacă timp cu familia.

Majoritatea artiștilor (și aici mă refer la trupe, cântăreți, dansatori, dj etc) nu refuză să muncească în aceste perioade din 2 motive: 1. Pentru că un bănuț în plus nu strică niciodată 2. Pentru că majoritatea fac, în primul rând, treaba asta din pasiune.

Artiștii pot câștiga bani din mai multe părți sau lucruri, dar banii cei mai mulți vin totuși din cântări. Și pentru că vorbeam și de pasiune, satisfacția unei cântări reușite este de neimaginat!

Când un artist primește un sms de genul “Sărbători fericite alături de cei dragi”, să știți că în majoritatea cazurilor, cei dragi alături de care artistul își petrece sărbătorile sunt colegii de trupă :)

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

  • bogdan 8 May 2013, 15:35

    Oamenii poate nu constientizeaza aceasta parte….care uneori nu este deloc usoara

  • Bolocan Ovidiu-Cristian 6 June 2013, 14:43

    trist, dar adevarat…

Post a comment