cryptocurrency exchange software open source coin trade vertcoin binance verschiedene kryptowährungen sweden cryptocurrency buy us crypto exchanges

Cum sa nu ai probleme cu bodyguarzii din cluburi

Cred ca multi dintre voi stiti ca eu de mai bine de 4 ani, in fiecare week-end, “colind” cluburile din toata tara cu petrecerile Partydului KissFM. In cele 4-5 ore pe care le petrec in fiecare noapte in cluburile respective reusesc sa vad o gramada de lucruri care se intampla acolo, dar astazi am sa incerc sa va “invat” ce trebuie sa faceti ca sa nu aveti probleme cu bodyguarzii din cluburi.

bodyguard011

In primul rand trebuie sa stiti ca scopul bodyguarzilor este sa previna orice incident care s-ar putea intampla in club, ei trebuie sa protejeze angajatii clubului, invitatii clubului, dar si bunurile clubului. Intr-o noapte de club ei sunt printre cei 1% din localul respectiv care nu consuma alcool, deci trebuie sa stiti ca ei privesc lucrurile mult mai obiectiv decat toti cei din club.

Ca sa nu mai lungesc povestea, atata timp cat veniti in club, beti 1-2 pahare de ceva, dansati in limitele bunului simt fara sa-i deranjati pe cei din jur si nici nu incercati sa iesiti prea tare in evidenta, puteti fi sigur ca seara voastra se va incheia perfect si bodyguarzii nici macar nu va vor observa prezenta.

Si totusi, daca vreti sa iesiti in evidenta, prin a va urca pe bar, pe canapele, pe scena, alaturi de animatoare, sau prin a intra la pupitru alaturi de dj, e bine sa intrebati un bodyguard sau un angajat al clubului daca aveti voie sau nu sa faceti unul din lucrurile pe care le-am enumerat la inceputul frazei. De ce spun ca e bine sa intrebati? Pentru ca sunt cluburi care permit toate lucrurile astea si sunt cluburi care nu. Iar daca tu te afli intr-un club in care baietii nu au voie pe scena, alaturi de mc sau animatoare, si tu te sui direct pe scena, fara sa intrebi pe nimeni, s-ar putea sa te trezesti cu 1-2 bodyguarzi care sar violent pe tine si te dau jos si abia mai apoi iti vor spune ca nu ai voie.

Chiar daca ai baut ceva, tine minte ca e bine sa nu te dai chiar la orice femeie din club. S-ar putea ca una dintre ele sa aiba iubit, iar acesta poate ori sa iti spuna frumos sa iti vezi te treaba sau poate apela la un bodygard sa ti-o spuna el pe “limba” lui. De asemenea risti sa te dai la iubita unui bodyguard si asta nu e deloc bine.

In orice caz in care superi un bodyguard, cere-ti scuze si vezi-ti de treaba evitand sa mai calci “stramb” in seara respectiva, pentru ca bodyguarzii vor fi cu ochii pe tine, iar cand te vor vedea ca esti pregatit sa faci din nou prostii te vor da afara cu totul si iti vor si interzice, cel mai probabil, sa te intorci in clubul respectiv.

Exista si bodyguarzi pusi pe scandal, dar exista si bodyguarzi de treaba, cu care te poti intelege foarte ok. Repet, daca va vedeti de treaba si nu sariti calul, cu siguranta nu o sa aveti probleme cu bodyguarzii din cluburi.

OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

3 Comments

  1. foarte bun articolul, chiar cred ca o sa-i ajute pe “cluberii scandalagii” :) :D

  2. Excelent articol ! asa este cum spui tu. Sa speram ca cei care beau un pahar in plus, care se baga in seama fara sa fie intrebati isi vor schimba comportamentul. Si eu am vazut destul de multe in clubul unde merg de obicei. Insa bodyguarzii isi fac bine treaba intr-un mod politicos si neagresiv. Iar din momentul in care ai creat probleme primesti interdictie in clubul sau barul respectiv (mentionez ca si unele baruri au cel putin un bodyguard care asigura ca totul sa decurga in limita bunului simt). Sper ca la fel sa se intample si prin Romania.

  3. Sper ca la fel sa se intample si prin Romania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *