Top

Chestii de firma vs chestii care-ti plac cu adevarat

ceas qicksilverEu am o “boala” ca atunci cand merg in concedii sa-mi cumpara cate un ceas din aeroport. In aeroporturi la standurile cu ceasuri, majoritatea sunt de firma (D&G, Rolex samd), iar astea ori sunt foooarte scumpe ori nu-s pe gustul meu si se intampla foarte rar sa-mi cumpar un ceas de la un magazin de ceasuri. Drept urmare, ultimul ceas pe care mi l-am cumparat, l-am luat tot din aeroport, dar de la magazinul Quicksilver, magazin care face, in general, produse pentru sportivi (surfing, dat cu placa, skate-board etc). Ceasul este chiar marca Quicksilver si chiar daca nu e o firma care face ceasuri eu sunt tare mandru de el. In schimb am prieteni care mi-au reprosat sau m-au intrebat de ce nu mi-am luat si eu un ceas de firma, daca tot am dat niste bani seriosi pe un ceas.

Pentru mine un lucru conteaza mai mult sa-mi placa mie decat sa fie de firma.

Voi va uitati mai intai la firma/marca sau la produs?

Written by: OLiX

Sunt OLiX :)

Latest comments

 • Anca 6 March 2013, 15:34

  E corect ce spui tu. Conteaza sa iti placa tie si sa iti faca placere sa porti acel produs. Nu conteaza firma (parerea mea) . Sa il porti sanatos :)

 • Alex 6 March 2013, 15:36

  Imi place cumpar, nu-mi place nu-mi cumpar.. firma nefirma asta e..

 • Vintila Carminna 6 March 2013, 15:38

  aspectul produsului si gusturile tale sunt mult mai importante :D eu mereu spun ca imi cumpar ceva sa imi placa mie , nu celor din jur , cui nu-i place sa nu se uite :)) nimeni nu cred ca ar cumpara ceva doar pentru ca e de firma si daca face cineva asta inseamna ca vrea sa fie bagat in seama si sa iasa in evidenta :)

 • Bolocan Ovidiu-Cristian 6 March 2013, 15:56

  Imi place cumpar, nu-mi place nu-mi cumpar.. firma nefirma asta e..

 • Mc-Dj Freddy Nrg 6 March 2013, 16:00

  “Firma” este de cele mai multe ori pentru snobi. Îşi cumpără anumite produse doar pentru că sunt de la x, y, z sau trăiesc cu sentimentul că un lucru scump ar trebui să îi facă mai speciali sau deosebiţi, deşi produsele în sine se întâmplă uneori să fie de proastă calitate şi chiar lipsite de gust. După cum au mai spus şi alţii, si sper că nu doar din ipocriie, important e să-ţi placă ţie, restul e can-can. Eu nu am fost niciodată pe principiul de a “investi” banii în haine, încălţăminte “de firmă”, atâta timp cât ce mi-am cumpărat mi-a plăcut.

 • Alex 6 March 2013, 16:40

  Merg pe langa un magazin si vad un tricou No Name care imi place, ar fi absurd sa nu mi/l cumpar deoarece nu e de firma… Adevarul k romanii pun ft mult accentul pe firma, de ex nu imi cumpar Logan nou, imi iau Audi la mana a doua ca e mai de fite :)) Sunt deacord ca lucrurile de firma au alta calitate…Eu am observat la machiajele profesionale…Una e sa iti iei un fond de ten de la Avon si alta sa ti-l iei de la Dior. Recunosc ca le am pe amandoua, dar se vede diferenta.Sper ca nu v/am plictisit cu comentariul meu. O primavara frumoasa va doresc!

 • Ionut Bunescu 7 March 2013, 13:23

  Am o singură regulă în ceea ce privește alegerea unui ceas: Să fie făcut de un brand care se ocupă doar de ceasuri, nu de modă, haine, parfumuri, etc. Mi-ar plăcea să am ceasuri pe alese, cui nu? Însă am două, unul sport – Timex http://cdn11.my-wardrobe.com/images/products/1/7/179953/m1_179953.jpg și unul casual spre elegant – Seiko http://www.biro.ro/data_files/product_photos/1970/large.jpg

 • Bolocan Ovidiu-Cristian 21 March 2013, 12:25

  E
  corect ce spui tu. Conteaza sa iti placa tie si sa iti faca placere sa
  porti acel produs. Nu conteaza firma (parerea mea) . Sa il porti sanatos
  :)

 • nick 24 April 2014, 23:30

  Ce exemplu mai dai şi tu. Un audi sh e de 10 ori mai ok că un logan nou. Cu sau fără fire…

Post a comment