Top

Week-end la tara

Eu nu am si nici nu am avut bunici la tara. Sunt un om crescut la oras, dar recunosc ca am profitat si m-am bucurat maxim de fiecare zi pe care am petrecut-o in afara orasului. Week-end-ul asta am fost sa-i cunosc pe bunicii iubitei mele, care locuiesc intr-o comuna la vreo 60km de Bacau.

Pe langa faptul ca in ambele zile am mancat foooarte mult, ca asa-s bunicii, vor sa te vada satul si cu burta plina, m-am bucurat enorm de aerul curat de acolo, de peisaje si de cateva ore petrecute la plaja in deplina liniste. Doar din cand in cand eram “deranjat” de cate o musca, furnica sau de vreo alta vietuitoare care-si vedea linistita de treaba ei.

In concluzie, daca n-ati mai fost de mult in mediul rural, va recomand cu caldura sa mergeti, sa gustati putin de simplitatea vietii de acolo!

Written by: OLiX

Sunt OLiX :)

Latest comments

 • Vatulescu_laura 4 September 2012, 17:07

   frumoasa poze

 • DJ.ASK 4 September 2012, 17:12

  Frumos la tara !

 • Redactia 4Fun 4 September 2012, 17:46

  super poze…si eu ma bucur cu fiecare ocazie cand pot sa evadez din nebunia orasului….

 • Alex 4 September 2012, 20:27

  cum se cheama satul in care ai fost :) 

 • Issa 4 September 2012, 20:44

  Ma bucur pentru tine. 
  I’m lucky, locuiesc la cativa km de oras si imi e foarte bine asa deocamdata. Sunt multe lucruri care imi plac, printre altele si ce ai mentionat tu mai sus. :)

 • Natalia 8 September 2012, 20:37

  Eu am avut o bunică care a trăit la țară și pot să-ți dau dreptate. :) În copilărie am petrecut foarte mult timp acolo. Am făcut și câteva prostioare cum ar fi faptul că am pus pietre în moara cu care bunicamăcina porumbul pentru păsările pe care le deținea. :))

Post a comment