Top

OLiX Set at Club Stage Sinaia 2 iun 2012

Va prezint cel mai fresh set al meu care e format dintr-un tracklist impresionant! Am mixat oldies, hiturile momentului, remixuri la piese mai vechi, piese romanesti si straine, dance, hip-hop si r’n’b si oldies!

Puteti descarca setul de aici, facand click dreapta pe link si apoi apansand “save target as..” sau “save link as..”

Written by: OLiX

Sunt OLiX :)

Latest comments

 • nexya 10 June 2012, 23:09

  mie imi place selectia de melodii :) imi place sum suna . bine acum ce nu imi place mie daca e muzica buna :D 
  uite ce nu am auzit eu pe la voi cand sunteti noptile live din cluburi http://www.youtube.com/watch?v=Q4ZDncpzA_I  si e o melodia care prinde :D

 • Mats 11 June 2012, 05:56

  Thank you! Appreciate it.

 • Pissy Allyce 11 June 2012, 13:10

  Good work! :)

 • Crivat Andrei 12 June 2012, 14:33

  super fain.ca de obicei

 • Sferle Monica 14 June 2012, 10:50

  ;)) tare!!

 • Jazerat 18 June 2012, 17:39

  Esti varza ca DJ. :(

 • OLiX 18 June 2012, 18:03

   ce te face sa spui asta?

 • Jazerat 19 June 2012, 18:17

  Nu imi place deloc cum pui muzica…
  mai bine ramai doar Mc la radio.

 • OLiX 19 June 2012, 18:26

   pai daca nu iti place nu ma asculta ;) daca te uiti mai sus celorlalti le plac seturile mele, iar daca te uiti pe mixcloud toate seturile au cel putin 1000 de ascultari si numai comentarii pozitive

 • Jazerat 20 June 2012, 00:40

  Asa e… am vazut ce au scris si cei de mai sus, si nu pot sa zic decat ca sunt fraieri celor care le place ce pui tu in club sau la radio, eu sunt foarte pretentios la muzica si de-aia probabil nu imi place ce bagi tu. 
  Cum zicea un prieten de-al meu: commercial music = bitch! :)

 • OLiX 20 June 2012, 00:48

  eu pun comertz. asta se cere. daca as pune altceva probabil as sta acasa si nu as mixa in cluburi

 • Jazerat 20 June 2012, 15:19

  Ok, dude!! Deci pui ce ti-se cere nu ce iti place tie. :) Daca publicul vrea manele…asta le pui.. samd. La majoritatea le place muzica asta comerciala (house) si nu-i inteleg. Eu sunt printre putinii carora nu le place muzica house (sau alt gen) comerciala. Fac parte dintre acele putine exceptii pe care nu ii incanta cu nimic muzica comerciala din cluburile din RO. Am inteles acum perfect ceea ce ai vrut sa zici si thanks pentru reply! :)

 • Alin Muntean 10 August 2012, 16:05

  @Jazerat, mix-ul contine nu doar muzica comerciala daca l-ai fi ascultat, dar esti ca multi altii care habar nu au ce vorbesc.@olixbolix:disqus super tare piesele, felicitari!
  P.S. Nu functioneaza link-ul de download :(

 • John Mocanu 9 February 2013, 11:36

  Comentariu pt articolul “DJing (software vs playere)”, care are acum tredul inchis: Multi cred in Romania ca sunt “DJ”, dar in realitate nu sunt (activi), nici macar 10. Hai sa analizam cine poate fi numit “DJ”. Orice persoana care “pune” muzica? Total grasit. Hai sa mergem la Wikipedia sa vedem cine este un “Disc Jockey”? “In 1935, American radio commentator Walter Winchell coined the term “disc jockey” (the combination of disc, referring to the disc records, and jockey, which is an operator of a machine)” (Vezzi http://en.wikipedia.org/wiki/Disc_jockey)
  Deci, numai cei care pun muzica pe discuri (records) de vinyl, pot fi numiti “DJ”. Ceilalti, care “pun” muzica pe alte surse, cum ar fi casete (tapes), CD-uri, sau digital (laptop), au alte denumiri; de exemplu, cel ce “pune” muzica de pe laptop, se numeste “Computer DJ”. Din nou wikipedia explica: “A Computer DJ is defined as a DJ who uses a computer or laptop to play digital music encoded audio files, to a public crowd…”
  (Vezi http://en.wikipedia.org/wiki/Computer_DJ) Deci, sa trag concluzia ca cei care “pun” muzica de pe laptop, le e “jena” sa se numeasca “Computer DJ”? Cred ca nu e nimic jenant, si sa acepte denumirea de “Computer DJ” in locul celei de “Disc Jockey”/”DJ”.
  Niciodata, un laptop nu va reda “claritatea” unui disc de vinyl, si niciodata un “Comuter DJ” nu va putea sa faca show “live” comparat cu un vinyl “DJ”. De aceea, in USA, in continuare predomina vinyl “DJs”.

Post a comment