Top

Inca o patanie cu un taximetrist

In seara asta cred ca am avut parte de unul dintre ce mai stupizi (sau probabil era neatent) soferi de taxi cu care am circulat pana acum si credeti-ma ca in mai bine de 5 ani de Bucuresti am circulat de cateva mii de ori cu taxiul!

Hai sa incerc sa va spun povestea cu taximetristul din seara asta. Imaginati-va ca fac, impreuna cu colegul Dj Yaang, drumul asta de luni pana joi in fiecare seara, deci il stiu si cu ochii inchisi.

In fine, plecam de la Plaza si mergem catre statia Petrache Poenaru (unde e si sediul KissFM). Dj Yaang il roaga pe taximetrist sa-l lase in dreptul celei de a doua guri de metrou, iar el opreste la vreo 15-20 de metri distanta de ea. El a zis ca a inteles ca i-a zis “opriti aici” :))

Ok, mergem mai departe, ii spun pe unde trebuie sa o ia, totul parea ok. Ne apropiem de pasajul Basarab si-i spun ca ne urcam pe pod si coboram in capat. El, in loc sa se incadreze pe stanga, pentru ca mai apoi sa se urce pe pod, se incadreaza dreapta si-mi zici “deci mergem pe sub pod, da?”. Eu ii zic “nu, mergem peste pod”. El insista “deci pe sub pod, da?”. Ma enervez si reped ca mergem pe pod si coboram in capat si-i mai si zic ca fac traseul asta zilnic si-l stiu.

Ca sa vedeti faza haioasa, ca sa ne urcam pe pod, trebuia sa trecem mai intai pe sub el :)) Si cand ajungem pe sub el, taximetristul imi spune “Pai nu suntem acum pe sub pod?” :)) Eu incep sa rad si nu-mi venea sa cred cat de stupida a ajuns situatia, iar mai apoi i-am explicat ca eu, cand el zicea “mergem pe sub pod”, ma gandeam ca are el un traseu pe sub pod :))

Bun, ne suim pe pod, ii explic din nou ca de aici mergem inainte si dupa ce coboram de pe pod facem prima la dreapta. Sun un coleg si incep sa vorbesc linistit cu el, cand, vad ca ne coboram de pe pod si nu incetineste ca sa faca prima la dreapta si .. nici nu face, trece de strada unde trebuia sa faca dreapta!! :)) Ii spun ca trebuia sa faca dreapta acolo!! Se opreste si, cu greu, da cu spatele si o ia pe drumul cel bun!

De aici i-am spus exact ce si cum trebuie sa faca si am ajuns cu bine acasa. Si, o sa radeti, i-am lasat si 2 lei bacsis!

Written by: OLiX

Sunt OLiX :)

Latest comments

 • Dan Vian 8 May 2012, 01:29

  Merita acei doi lei! :))

 • Dragos_zahariaa 9 May 2012, 15:15

  cel mai usor lucru e sa fii “dj” la un radio romanesc comercial. nu trebuie decat sa spui cat e ora de fiecare data cand intri si sa suporti cele 10 melodii date in bucla si care oricum sunt identice intre ele.

 • Fdn Tuyuq 13 May 2012, 10:20

  :))))) am ras pt cei 2 lei

 • LaurGuz - Official Website 24 May 2012, 22:32

  :)) ce taximetrist avea ceva la bord :))

 • Colormtyth 2 June 2012, 19:49

  eu urasc taximetrisii din tot sufletul meu!

 • Marius 12 June 2012, 21:48

  Eu am nimerit unu tare neatent in TM cu mirc-ul deschis pe laptopul pus pe scaunul din dreapta. Pur si simplu conducea uitandu-se la laptop…nu m-am simtit deloc in siguranta.

Post a comment