Top

1 mai la mare + OLIX Soulful SpringMix 2012

Inca de cand m-am mutat la Bucuresti pot sa spun ca am petrecut fiecare week-end de 1 mai la mare! Imi doream de mult timp sa fac asta, iar acum pentru ca sunt atat de aproape de mare o fac in fiecare an! In primii ani mergeam cu prietenii for fun, iar de vreo 3 ani in coace merg impreuna cu colegii de la KissFM cu “treaba” :) Treaba serioasa se intampla si anul asta la mare! Suntem de sambata si pana marti pe plaja din Costinesti, cu mixuri, distractie si multi artisti invitati! De mult timp astept week-end-ul asta, astept sa revad marea si sa am din nou sentimentul ala de libertate pe care-l am atunci cand sunt pe litoral!

Vineri seara petrecem in Club Jezoo din Mamaia, OLiX & Dan Fintescu la editia 227 a Partydului KissFM, iar de sambata si pana luni noaptea imi doresc sa ajung la cat mai multe petreceri de pe plaja!

Si pentru ca week-end-ul asta ne duce si putin cu gandul la altfel de muzica, fata de cea pe care o ascultam in general, va dedic cel mai recent set al meu ;) OLiX Soulful SpringMix 2012! Click PLAY!

Setul se poate descarca de a aici (click dreapta -> save target as)

Written by: OLiX

Sunt OLiX :)

Latest comments

Post a comment