Top

Sensation – evenimentul

Scriam mai devreme pe facebook si imi aduceam aminte, in acelasi timp, cat de fain a fost si cat de bine m-am simtit cand de revelion, acum cativa ani (31 decembrie 2007) am fost in Dusseldorf (Germania) la Sensation! A fost si cred ca ramane momentan, cel putin pentru mine, cel mai tare Revelion pe care l-am petrecut pana acum!

Tot auzisem despre Sensation, ma uitam la filmuletele de pe youtube si imi doream tare mult sa ajung acolo! Acolo.. Germania! Totul organizat foarte bine, oamenii foarte ok si in aer plutea o stare incredibila! Ganditi-va cum e sa imbini starea pe care o ai in ziua de 31 decembrie cu starea pe care ti-o da faptul ca te afli la cea mai tare petrecere origanizata in lume! Foarte tare!

Djii sunt foarte tari prin muzica pe care o pun si prin atitudine, iar cele cateva zeci de mii de oameni imbracati in alb au aratat incredibil! Pe langa dj si muzica exista show-ul! Dansatori, acrobati, baloane, lumini, sunet, etc. M-am bucurat sa ma intalnesc acolo cu multi romani si chiar cu colegi si prieteni veniti din alte coluturi ale tarii!

Anyway, cand am aflat ca se face Sensation la noi m-am bucurat tare! Line-up-ul arata bine, iar organizarea ar trebui sa fie la inaltime! Celor care mergeti va doresc distractie placuta si nu uitati ca mergeti sa va distrati acolo!

Written by: OLiX

Sunt OLiX :)

Latest comments

 • Mereneanu Gicu 19 April 2012, 11:38

  anul acesta sensation se va petrece si in romania!?

 • OLiX 19 April 2012, 11:40

  da, sambata!

 • Mereneanu Gicu 19 April 2012, 11:46

  sooper!

 • Citeodorescu 8 July 2012, 12:01

  Super alegere pentru un revelion. Acelasi sentiment l-am avut si eu. Am si acum poza cu tine si cu Dan Marcu in prag de an nou la LTU Arena Dusseldorf – Sensation Silvester Edition :)

Post a comment