Top

Videoclip: Fly Project – Musica

Chiar daca piesa e lansata de aproape 6 luni si a facut si peste 6.900.000 de vizualizari pe youtube baietii de la Fly nu s-au grabit prea tare cu videoclipul :) Piesa e buna, a mers oricum, a prins foarte bine si in cluburi, dar si la radio, asa ca acum cand piesa e deja pe partea finala a valului a venit si videoclipul care va mai tine piesa o perioada la sprafata. Nu e deloc o strategie rea, sincer ;)

Clipul e filmat in mare parte in State, dar sunt si cateva cadre filmate pe meleagurile noastre. Va invit sa-l vizionati si apoi sa comentati! Va place? Nu va place? V-ati fi imaginat alt clip pentru piesa asta?

httpvhd://www.youtube.com/watch?v=3P06kyFpIQU

Written by: OLiX

Sunt OLiX :)

Latest comments

 • Nicoleta Grigorescu 2 February 2012, 19:12

  sincer, da ma asteptam la altfel de videoclip.. cu mai multa nebunie, miscare …..

 • Crispy_bold 3 February 2012, 09:57

  Eu cred ca au asteptat atata pentru ca se plangea Tudor ca e gras lately si ce a zis, sa mai slabesc si eu..si sa para mai slab a pus-o si pe fata aia grasuta si pe baiatul cu ochelari sa joace in videoclip sa fie el mai slab pe langa ei;)) a, am ghicit?

 • Cojo Marius 3 February 2012, 16:37

  da este interesant videoclipu…
   

 • anisia 8 March 2012, 15:44

  Melodia este ok dar clipul catastrofal. Probabil trebuie sa fi fan Fly Project sa te uiti de doua ori la el. Asa macar se vede ca nu conteaza locul ci omul care face ceva. Nu ma pricep sa fiu sincera dar cred ca melodia a inspirat mai mult ascultatorii decat producatorii ceea ce este trist. Strategie buna cu clipul intarziat,poate data viitoare avem parte dupa 6 luni de asteptare de un clip fain.

Post a comment