Top

Am vizitat HotSpot-ul Orange din Predeal

Precum stiti in fiecare week-end pana se termina iarna eu sunt la Pedeal la baza partiei Clabucet impreuna cu colegul Dj Yaang, mixam acolo si distram populatia venita pe partie :) Duminica trecuta am facut o plimbare de la studioul nostru pana la HotSpot-ul Orange din cealalta parte a partiei Clabucet, ca sa vad care-i treaba, ca parca prea multa lume era adunata acolo :)

Ajuns acolo am gasit un dj care mixa de pe iPad (foarte cool!), am gasit locul de reincarcare (iti bagi telefonul intr-o “cutiuta” la incarcat) si locul de testare al tabletelor. Telefonul imi era incarcat, dar mi s-a parut foarte tare ideea locului de incarcare, mai ales ca nimeni nu umbla cu incarcatorul dupa el pe partie, dar parca tot vrei sa profiti de wi-fi-ul free de acolo, sa stai putin pe mess sau sa uploadezi 2-3 poze pe facebook ;) Am stat putin si am butonat tabletele de acolo si am baut si putin vin fiert intr-o cana hotspot :D Foarte cool brandingul pe cani!

Pe partie m-am imprietenit cu promoterii de la Orange care imparteau SIM-uri prepay tuturor celor care erau de gasit acolo si tot de la ei am aflat despre campania “VIP la Predeal“, o campanie foarte tare si simpla in care daca-ti reincarci cartela prepay cu minim 5 euro si trimiti grauit VIP prin SMS la 321 (pana pe 12 februarie 2012) poti castiga un week-end VIP la Predeal (transport gratuit dus-intors Bucuresti – Predeal, cazare la hotel si ai acces gratuit la telescaun, monitor de schi, iar seara te distrezi în clubul the Office din Predeal).

Tot de la gasca de la Orange HotSpot de pe partie am aflat ca toti cei care isi incarcau cartelele la fata locului primeau tot felul de premii faine de la ei si un cupon cu reducere 10% pentru orice cumparaturi de peste 30eur din Orange Shop-urile di toata tara!

In concluzie,vin fiert, wi-fi, muzica faina si lume foarte relaxata! Daca ajungeti la Predeal, opriti-va si la HotSpotul Orange, pentru ca atmosfera e chiar foarte faina acolo!

Written by: OLiX

Sunt OLiX :)

Latest comments

Post a comment