Top

Joi seara cu Delia, bloggeri, Adrian Eftimie si Dr. Kucho

N-am mai iesit de mult timp in oras joi seara, dar aseara am primit o invitatie in Vintage Pub din centru vechi, din partea prietenei Edvigia, asa ca am onorat cu prezenta acolo! Pub-ul s-a marit, s-a redeschi si a facut show mare de 1 decembrie! Au cantat mai multe trupe (din pacate nu le-am retinut numele), dar a cantat si Delia impreuna cu band-ul ei live!

Ce a cantat Delia? A cantat “Dale” intr-o varianta live senzationala, a mai cantat catva cover-uri foarte tari, printre care si .. “Down on me” dupa cum se aude/vede mai jos :) Nota 10 pentru Delia, mai ales ca o mare parte din ce a facut aseara a fost improvizatie live!

httpvhd://www.youtube.com/watch?v=xXBxkBlONQk

De la Vintage, spre dimineata, ne-am indreptat spre clubul “Our Evolution”, un club nou deschis in zona centrului vechi, unde am mai prins o ora din setul lui Adrian Eftimie si apoi inca vreo ora din setul lui Dr. Kucho! Foarte bune ambele seturi, am dansat incontinuu si m-am simtit tare bine! In setul lui Dr. Kucho am auzit si hiturile sale bine-cunoscute “Liles to yourself” si “La tarde se ha puesto triste

Am reusit sa filmez si ceva cu telefonul, chiar daca nu se vede extraordinar sper sa reusesc sa va transmit putin din atmosfera de aseara

httpvhd://www.youtube.com/watch?v=xZ_NtgJpZ8Y

A fost o seara foarte faina si sper sa o repetam in curand! Acum e deja vineri, asa ca ma pregatesc pentru petrecerile din acest week-end cu Partydul KissFM! In seara asta suntem in Craiova, in Club Sweet Escape, sarbatorim 1 an de la infiintare, iar maine in Cluj Napoca in Club After Eight, de unde vom transmite in direct petrecerea imprena cu prietenii DJ Jonnessey si ANER! Partydul KissFM editia 208 cu OLiX, Dan Fintescu si Marian Boba!! PARTY ON!! Week-end excelent!

Written by: OLiX

Sunt OLiX :)

Latest comments

  • Nica Remus 2 December 2011, 22:03

    am petrecut multe seri geniale la Vintage dar cea de aseara mi-a placut in mod special iar delia este intradevar o artista desavirsita si o iubim…mersi pentru tot draga mea..!!

Post a comment