Top

4 ani de Partydul KissFM / 4 ani de cand ma dau pe KissFM

Week-end-ul asta am sarbatorit 4 ani de Partydul KissFM, 4 ani pe care i-am implinit in 15 septembrie (vezi aici istoria Partydului) :) In acelasi timp eu am sarbatorit 4 ani de cand fac radio la KissFM, 4 ani de cand sunt in echipa asta minunata de dj!

4 ani de Partyd inseamna aproape 2 ani de emisiuni in studio, in fiecare sambata noaptea si mai bine de 2 ani de “ON TOUR” impreuna cu Dan Fintescu si invitatii nostri. Week-end-ul asta am sarbatorit 101 editii de cand suntem pe drumuri, adica aproximativ 200 de petreceri de la inceputul lui septembrie 2009 si pana acum! Am vazut o gramada de cluburi, am cunoscut foarte multi dj rezidenti prin tara, ne-am facut prieteni in foarte multe orase si am vazut la fel de multe locuri superbe din Romania!

Partydul KissFM nu se opreste! Agenda noastra e deja plina pana la sfarsiul anului inca din luna august, iar 2012 se anunta un an si mai bun! Ne vedem la petreceri! Eu cu muzica, Dan cu vorbele, iar voi cu distractia!

Pentru cei care inca nu stiu Partydul KissFM inseamna 4 ore de show live de DJ si MC prin cluburile din tara! In fiecare vineri si sambata colindam cluburile Romaniei si facem cele mai tari petreceri! Muzica este 100% comerciala (hiturile de la radio combinate cu cele de club), iar show-ul de sambata este transmis live pe KissFM incepand cu ora miezul noptii!

In curand editia 200!! Pregatiti-va!

Cat despre mine si cei 4 ani de radio la KissFM, pe langa Partydul KissFM am mai trecut si prin urmatoarele emisiuni: “Kiss by Kiss”, “Radionet”, “Desteapta-te romane, acum ori niciodata! (un matinal de vacanta pe care l-am facut in vara lui 2008 impreuna cu Dan Fintescu si Oana Radu, un program matinal in care m-am simtit suuper bine)”, “Kiss Music” si apoi am ajuns la Kiss Kiss in the Mix care la inceput avea o ora in fiecare zi (luni – vineri), apoi a ajuns un program de 4 ore (18-22 luni – vineri), apoi program de 3 ore.

Incepand de azi 19 septembrie programul Kiss Kiss in the Mix se imparte in 2 bucati: luni – joi 19-22 Dj Yaang & OLiX, vineri – duminica Marian Boba si Dj Jonnessey (week-end kiss by kiss)!

PARTY ON!

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

  • Denciu Natalia Larisa 19 September 2011, 15:04

    Imi amintesc perioada in care stateam treaza pana la 7 dimineata ascultand Partydul. :)
    Felicitari pentru toti cei 4 ani de radio! Te-am ascultat cu mare placere si te voi asculta in continuare, pentru ca transmiti multa veselie si optimism. >:d< :-*

  • Cosmin 21 September 2011, 20:39

    Felicitari …eu zic ca iesi la pensie din radio , nimeni nu-ti poate lua locul :)

Post a comment