Top

Tzepele de la teatrele de vara de pe litoral

Ieri eram la beach-bar si vine un domn si incepe sa-mi povestasca ce a patit la concertul de cu o seara inainte de la Teatrul de Vara din Costinesti! Stiti cu totii traditionalele spectacole de la teatrele de vara cu cate 15-20 de artisti, cu baietii aia care vand bilete pe plaja samd.

Ce-mi spune domnul respectiv? Ca a fost la concert si ca dintre toti cei de pe afis au venit doar vreo 3-4 si ca aia cu nume mari, care au tot fost promovati pe plaja nu au mai venit. Cica a venit prezentatorul pe scena si a spus ca ceilalti nu mai vin si apoi .. a fugit :))

Recomandarea mea e sa evitati genul asta de spectacole, mai ales ca artistii care canta, in general,  acolo nu sunt de cea mai inailta speta (majoritatea sunt manelisti, ca sa ma intelegeti exact ce vreau sa spun).

Written by: OLiX

Sunt OLiX :)

Latest comments

 • racfm (Oprea Matei) 25 July 2011, 07:49

  Tzepele de la teatrele de vara de pe litoral » OLiX.ro: http://www.olix.ro/2011/07/25/tzepele-de-la-teatrele-de-vara-de-pe-litoral/

 • Dj_ocsygen 25 July 2011, 07:46

  fUCK mAnELE

 • Nafareanu Octavian 26 July 2011, 08:57

  Am fost si eu anul trecut si a fost o mare porcarie.

 • Marius Vitan 26 July 2011, 14:40

  Numai ce am venit de la mare si ma bucur ca am scapat de coloratii care vand kurtos, scoici, namol si alte prostii pe plaja… Eu unul nu-i mai suport, efectiv nu mai poti sa stai linistit la plaja ca vine unu’ si iti zbiara in ureche (in cazul astora cu biletele, cu megafonul!). Cred ca o sa ramanem mult si bine in spatele bulgarilor (si cred al tuturor) in materie de turism, daca nu avem bunul simt sa pastram curatenia pe plaja si prin statiuni, macar sa scapam de “bronzati” si de spectacolele lor de 2 bani la care nu stiu cine naiba mai merge. In fine!

  PS: ar fi frumos sa fie pe fiecare plaja DJ, nu doar in Costinesti (si acolo cu radioul). La anul cred ca am sa incerc sa-mi fac loc pe la vreun beach-bar dinasta, lumea merita sa asculte muzica mai buna, de calitate si imbinata cat de cat, eu unul m-as simti mai bine, e drept ca lumea nu prea cunoaste si ca in majoritatea statiunilor sunt familii cu copii care nu prea le au cu astea, dar am putea face un mini Saint-Tropez si la noi pe litoral :)

 • Irina 30 August 2011, 13:41

  AM MAI AUZIT NU E PRIMA DATA CAND SE INTAMPLA…IN ZIUA DE AZI MULTI OAMENI TRAIESC NUMAI DIN SMECHERII SI INSELACIUNI..APROPO AM PATIT SI EU UN MIC INCIDENT VARA ASTA LA COSTINESTI….AM CUMPARAT SI EU UN SANDWICH CU SNITEL DE PUI….DE UNDE SNITEL DE PUI …ERA SOIA:))) AM RAMAS PUTIN SOCATA…DAR ASTA ESTE LUMEA IN ZIUA DE AZI..MAI RAR OAMENI CORECTI:(PACAT

Post a comment