Top

DJii si piesele trase de pe Youtube

In cadrul Partydului KissFM avem in fiecare sambata seara doua sectiuni de guestmix, una de warm-up si una de after-party. Pentru aceste doua sectiuni primesc saptamanal aproximativ 10-15 seturi a cate doua ore.

Din pacate, in multe dintre seturile astea pe care le primesc si le ascult, aud de foarte multe ori piese la calitate foarte proasta. Piese pe care baietii care au siteuri de mp3-uri le trag de pe youtube si le pun la ei pe site. Djii le descarca de acolo si le pun in seturile lor. Va spun din proprie experienta ca nu ai nevoie de casti de dj profesionist ca sa iti dai seama daca o piesa se aude bine sau nu.

Si stiti care e chestia cea mai tare? De obicei treaba asta se intampla la piesele romanesti, care piese romanesti, producatorii si le pun singuri la download, in cele mai multe cazuri, pe siteurile proprii, pe conturile lor de facebook sau dau mass-uri ca sa si le promoveze. Nu trebuie sa cunosti neaparat djii, producatorii sau artistii ca sa ai piesele lor in varianta extended la calitate buna. Trebuie doar sa ai putina rabdare si sa le cauti. Cat despre piesele straine, se gasesc si ele peste tot pe net, la fel, daca ai putina rabdare si le cauti.

De asemenea, am observat ca unii dj amatori fac ei variante extended ale pieselor, chiar daca deja exista varianta originala si este bine facuta. N-am sa inteleg niciodata de ce se intampla asta!

Inchei aici articolul asta rpin a le bate obrazul tuturor celor care pun piese in seturi fara se le aseculte si tuturor celor care trimit un set la radio fara sa si-l asculte mai intai!

Written by: OLiX

Sunt OLiX :)

Latest comments

 • Alin Rusu 30 June 2011, 10:54

  Nici nu stiu daca sa ma simt sau nu “cu musca pe caciula” . Am trimis si eu un set la Partydul KissFM si stiu ca nu am downloadat vreo piesa de pe Youtube. In schimb, de pe site-uri de muzica, da. Sper sa nu fi downloadat vreo piesa la calitate Youtube…setul l-am ascultat inainte sa-l trimit si parea ok. Prin acest articol, sa inteleg ca te-ai apucat de ascultat seturile trimise la Partyd? :D

 • OLiX 30 June 2011, 11:02

  Alin am ascultat o gramada dintre ele! Mai am doar cateva. Daca te uiti pe
  http://www.kissfm.ro/blog/partydul/agenda ai sa vezi ca sunt programati deja multi
  dj ;)

  2011/6/30 Disqus

 • Alin Rusu 30 June 2011, 11:06

  Stiu, am vazut :) Credeam ca ai inceput sa le asculti pe cele care vor fi difuzate in toamna / iarna :)) e prea devreme, totusi :D

 • Trusandaniel 30 June 2011, 12:09

  Ai dreptate Olix !!! ca sa stii ca se aude diferenta fara sa fii un mare dj!!! ca si eu am pus o melodie dupa YOUTUBE in club si sa auzit nasol rau de tot !!!!!Nustiu ce sa zic de baietii care iti trimit seturi!!pe de o parete imi pare bne ca asculti seturile, si ca nu le lasi acolo sa `putrezeasca` Momjentan mai motivat sa ma apuc sa.ti trimit si eu seturi la PARTYD! Si sa sti ca eu ii apreciez pe tipi care isi fac singuri varianta extended si suna bine !!

 • Aka 30 June 2011, 16:11

  pe ce adresa se trimit seturile ?:)

 • Aka 30 June 2011, 16:11

  pe ce adresa se trimit seturile ?:)

 • AncaGreen 30 June 2011, 16:56

  Cand am trimis setul la Partyd , cred ca de vre-o 20 de ori l-am ascultat. Si multumesc ca mi l-ai acceptat <3 ! 

 • MiniMe 30 June 2011, 20:20

  la tot ceea ce ai zis olix se pune intrebarea…ce dj e acela care poate introduce intr-un set o piesa de calitate mai slaba fara sa observe…oare dj inseamna doar s rotesti butoane, nu inseamna sa simti muzica si la fiecare schimbare a calitatii (kbps) sa te intepe in timpan…consider ca cei care fac asa ceva nu se prea pot numi dj… Am trimis si eu un set catre partyd dar nu am nimerit-o cu genul mix-ului. asta e. oricum e nice ca cineva mai are chef de party in tara asta si poate sa antreneze si pe restul la distractie.

 • OLiX 3 July 2011, 20:49

  ehee, bine zici tu! asta le zic si eu lor! ce dj e ala?

Post a comment