Top

PUMA Social – Party

Joi seara, dupa emisie, impreuna cu Dan Fintescu am pornit-o spre Puma Social Party, petrecerea de lansare a campaniei care incepe de luni, campanie despre care va povesteam zilele trecute aici.

N-am mai fost de mult la o petrecere de genul asta, asa ca aseara am profitat la maxim. M-am intalnit cu foarte multi prieteni din media, industria muzicala, bloggeri samd.

Au fost toate vedetele prietene Puma: Connect-R, Puya, Nick Kamarera, Chris Mayer, Fly Project, Jimmy Dub, Bere Gratis, Guess Who, Speak One, Fly DJs, Arando Marquez, Dj Optick, Raluka, Miss Sunshine, Trupa Zero, gasca de la Trouble, care a facut super show si multi, multi alti oameni cunoscuti. Lumea a cantat, s-a distrat, a baut, a mancat, a castigat si, cel mai important, ne-am jucat si ne-am antrenat pentru sporturile after hours: Darts, Ping Pong, Bowling, Foosball si Biliard.

Petrecerea s-a incheiat cu un set scurt by Partydul KissFM si apoi cu un super set de after semnat Dj Optick!

A fost o napte foarte tare si abia astept ziua de luni in care incepem sa votam si sa vizualizam filmuletele voastre de pe pagina PUMA de facebook!

Mai multe poze la zoso si la piticu (care a plecat printre ultimii, dovedindu-se un adevarat atlet after hours :) ) + criserb (foto + video)

Written by: OLiX

Sunt OLiX :)

Latest comments

  • Pirvu Cosmin 19 May 2011, 18:52

    pozele sunt foarte tari,cred ca  te`ai distrat de minune:))

Post a comment