Top

Salveaza Vieti

I-am apreciat intotdeauna pe cei care fac campanii umanitare, iar astazi am sa va spun cate ceva despre www.salveazavieti.ro. Cei implicati in aceasta campanie strang bani pentru oncologia pediatrica, dar in acelasi timp incearca o campanie de educare a romanilor. Anul trecut, in 2010 mai exact, doar 20% dintre romanii care au putut redirectiona cei 2% din impozitul pe venit au si facut-o. E un procent destul de mic, dar cred ca se poate si mai bine!

Sunt o gramada de Organizatii non-profit care fac proiecte care merita sprijinul nostru! Daca nu ati redirectionat inca cei 2% din impozitul vostru pe profit de anul trecut va recomand sa-i redirectionati catre cei de la “Salveaza Vieti”.

httpvhd://www.youtube.com/watch?v=oWbYHu97LyA

E foarte simplu si dureaza maxim 1 minut!

Descarci formularul 230 de pe www.salveazavieti.ro

· iti treci numele si CNP, il semnezi si

· il trimiti prin posta sau curier la administratia finaniciara de care apartii.

· Nu e necesar sa atasezi fisa fiscala si nici sa completezi suma pe formular

Salvati vieti!

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

  • Pirvu Cosmin 7 May 2011, 20:54

    interesant este faptul ca undeva in romania chiar egzista astfel de fundati,dar prea putini sunt cei care ajuta,cei care au nu vor sa stie despre aproapele lor care sufera,iar cei care abeea isi duc traiul cum necum ar ajuta dar sunt cam neputinciosi,asta este tara in care traim si nimeni nu are puterea sa o schimbe:(

Post a comment