Top

Am vazut: Ritualul / The Rite

A trecut mult timp de cand nu am mai vazut un film cu .. exorcizari. Ritualul sau The Rite nu e un film extraordinar, nu e nici foarte horror, dar nici foarte soft. E undeva intre, dupa parerea mea. Daca-l vezi la cinema sau seara la tv, cu lumina stinsa, risti sa tipi sau sa sari din fotoliu de cateva ori. Nu stiu daca treaba asta cu demonii, dracii si exorcizarile e chiar pe bune, dar despre filmul asta se spune ca e facut dupa un caz real. Eh, se spune :)

Daca trailerul de mai jos va convinge va recomand filmul, daca nu .. nu :)) Iar daca l-ati vazut deja va invit sa aruncati o parere mai jos.

httpvhd://www.youtube.com/watch?v=gVLqOus2_4E

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

  • Adina 21 April 2011, 08:39
  • Natalia 21 April 2011, 08:41

    Mai bine vad o comedie decat asa ceva. :))

  • Misupriest1 24 April 2011, 20:30

    Nu stiu cum te-ai speriat tu la filmul asta pentru ca, da, intradevar, la primele 3 faze horor m-am speriat si eu dupa care….. pauza, restul erau facute dupa acelasi scenariu si devenisera deja plictisitoare, se facea liniste dupa care aparea vreo fata infricosatoare cu un zgomot puternic menite evident sa incerce sa te sperie.
    Altfel filmul e prost, cel putin din punctul meu de vedere tocmai pentru aceste faze repetitite si pentru povestea destul de simpla.

Post a comment