Top

Se merita sa ai un job nasol dar bine platit?

update: Articolul asta nu are nicio legatura cu mine sau cu jobul meu! E scris la modul general! Eu imi iubesc jobul! As lucra 24/24 pentru radio!

Se merita sa ai un job foarte stresant, foarte solicitant, din care singura satisfactie sa fie salariul de la sfarsitul lunii? Merita sa tragi de tine timp de o luna pentru salariul de la final ca mai apoi sa inceapa o noua luna si tot asa?

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • Tudor 18 March 2011, 09:35

  Sa nu spui ca job-ul tau de la Kiss FM este naspa pentru ca nu te cred. N-ai idee cati ar vrea sa aiba acel job la kiss fm (daca acesta e jobul la care te referi).

  pretuieste ce ai … pana la urma in viata toti suntem facuti sa tragem tare… totul duce spre bine :D

 • Paula 18 March 2011, 10:56

  nu se merita…pt ca la job trebuie sa ai o stare buna ca sa poti sa reusesti si sa ai rezultate…..poate o luna poti dar mai mult nu cred

 • Gerhald 18 March 2011, 10:59

  Eu unul prefer echilibrul!

 • Uniqu_br 18 March 2011, 11:16

  Salut!
  chiar zilele trecute ma gandeam la tine olix oare cat mai rezisti in ritmul asta de munca?vedeam ca tot postezi pe facebook ,pe la 2..3..4..5 dimineata .In spatele unei job relativ interesant se afla multe ore de munca .Oricum ceea ce faci faci bine sa speram ca te tine D-zeu pe picioare cat mai mult.P.S nu ar strica sa incepi sa iei niste vitamine

 • OLiX 18 March 2011, 11:19

  postarea asta nu are nicio legatura cu jobul meu :)) nu e deloc stresant sa lucrezi la radio! intrebam asa in general

 • Catalin 18 March 2011, 11:19

  El se ocupa de mai multe p’acolo :) N-are doar 1 job adica.

 • miriam_h957 18 March 2011, 11:49

  Nu se merita! Cand cheltui si banii daca toata ziua esti prins cu munca? Sau tii banii pentru spital, cand o sa fi varza, cu o pareza sau cu infarct?
  Sa fim seriosi! Cu un job non stop pierzi prieteni, familie…tot! La ce iti foloseste superjobul?
  Recomand cartea Supermenajera!

 • Cristian Greger 18 March 2011, 13:14

  Mie mi se pare incompleta intrebarea… sau oricum cu o gama larga de raspunsuri. Nu de alta dar exista si joburi stresante si solicitante pe care le faci cu pasiune sau joburi pe care le faci cu placere desi presupun sa faci tot felul de chestii imbecile.

  De fapt cred ca si tu si eu suntem in oala asta… sau poti spune ca munca in media nu e stresanta ? sau solicitanta ? Sau ca nu iti deviaza axele eticii si moralitatii ? Sau ca tot ceea ce faci e lejer ?
  Poate chiar valtoarea si nivelul de solicitare sunt lucrurile ce ne imping sa fim mai buni si evident ne plac… eu unul nu as putea fi contabil… imi iubesc Jobul insa nu sunt mereu cu zambetul pe buze :)

 • Sorina 18 March 2011, 17:46

  Clar, NU.

 • Marius 19 March 2011, 11:17

  Desi nu am inca un job, prefer varianta intai: adica cea prin care sa-ti si placa mult ceea ce faci. Degeaba esti bine platit daca treaba pe care o faci nu iti inspira pasiune si te duci cu greata la job…

 • Pirvu_cosmin89 19 March 2011, 20:04

  Depinde de job`ul ales,sau daca nu ai alte variante(cum multi nu prea au)sau te indrepti spre unul fara a`ti place,asta inseamna ca chiar esti nevoit sa faci acel job su nu faci nimic sa il schimbi:P,….“Sa nu pretindem ca lucrurile sa se schimbe daca tot timpul facem acelasi lucru”(Albert Einstein):*

 • OLiX 21 March 2011, 11:51

  frumos spus! total de acord :)

 • OLiX 21 March 2011, 11:52

  precum spuneam si in articolo, nu are nicio treaba cu mine toata povestea :) era doar o idee! eu nu ma plang ;)

 • OLiX 21 March 2011, 11:52

  Exact la asta ma gandeam. Cand sa cheltui banii castigati daca muncesti tot timpul?

 • OLiX 21 March 2011, 11:55

  Da, e putin incompleta, dar exact la asta ma gandeam ca e mult de vorbit pe subiectul asta :)

  Munca in media nu e chiar stresanta sau .. depinde in ce subdomeniu te invarti. Solicitanta e, dar stresanta .. nu peste tot sau nu chiar tot timpul.

  Recitind comentariul tau, pot spune totusi ca, in mare parte, sunt de acord cu ce zici si ma cam regasesc acolo :)

Post a comment