Top

Butonul de STOP la karaoke

Aseara am fost la karaoke si, in mare parte, chiar m-am simtit foarte bine. Problema in locurile unde se face karaoke este ca se bea alcool! Unii beau ca sa prinda putin curaj, altii ca sa se simta bine, iar altii ca sa se faca de rusine. Unii dupa 2-3 pahare incep sa cante si sa te zgarie rau de tot la urechi, iar altii, chiar si fara sa bea, incep sa cante si nu-si dau seama cat de penibili sunt pana la final cand sunt apaudati de complezenta doar de catre prietenii lor.

Ma gandeam ca la karaoke ar trebui sa existe un buton de stop! Sau cateva butoane X ca si la “Romanii au talent!”. Daca unu’ care-i pe scena e praf, cei din sala sa poata apasa de 3 ori X si piesa sa se termine, iar cel de pe scena sa se duca inapoi la locul lui.

Nu i-am putut intelege niciodata pe oamenii care organizeaza karaoke seara de seara. Nu inteleg cum rezista sa asculte toti afonii!! Si nu inteleg cum nu s-a gandit pana acum nimeni la un buton de stop!!

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

  • Gerhald 18 March 2011, 14:05

    In acelasi timp, de la karaoke ar trebui sa se abtina si cantaretii necunoscuti, dar profesionisti, care chiar isi duc traiul din cantat. Prefer sa aud si alte voci decat ale “starurilor”…

  • Pirvu_cosmin89 19 March 2011, 20:08

    asta asa este,numai la…”romani n`au talent”:P

  • Paula 21 March 2011, 23:33

    e o idee buna cu butonu…in legatura cu ce ai scris tu cu alcoolul si cu afoni eu gasesc vina patronilor de locatii care organizeaza….daca lor le ies incasariile ce mai conteaza…..dar poate iti citeste articolul vreun patron si inventeaza treaba cu butonul…

Post a comment