Top

Regula no1 in blogging: NU SPAMA!

Una din marile reguli ale internetului zice foarte simplu: NU SPAMA! Vad zilnic oameni pe twitter care isi pun de 10 ori pe ora link catre o postare de a lor sau scriu pe blog postari in care se roaga de cititori sa mai si comenteze sau sa-si aduca si alti prieteni cu ei data viitoare cand intra pe blog.

Haideti sa va spun ceva din experienta! Am blogul asta din 2005, adica de vreo 5 ani. Nu m-am straduit prea tare cu el in ultima vreme si nu pot sa ma laud ca am depasit prea des 1000 de vizitatori unici/zi, dar in astia 5 ani in care am scris pe blog si am citit foarte multe alte postari pe alte bloguri am ajuns la o concluzie simpla: Daca ai scris un articol bun el va fi cu siguranta citit si comentat pe masura! E STUPID SI PENIBIL sa te rogi de oameni sa-ti dea RT-uri (retweet-uri), like-uri, sa lase un comentariu samd.

Lasa-ma pe mine sa decid daca vreau sa comentez, sa-ti dau like sau rt. Hello! Exista viata si .. dupa blog!

p.s. vrea cineva un schimb de linkuri? :))

Written by: OLiX

Sunt OLiX :)

Latest comments

 • Edvigia 24 February 2011, 13:13

  Bai, Bolix, devii din ce in ce mai cu nasul pe sus =)))))))))))
  Oh, come, on, just ignore… regula numarul 2 in blogging :))

 • Florin B. 24 February 2011, 13:26

  eu recunosc ca dau twitt-uri cu link-uri catre postarile noi de pe blogul meu, dar nu cer comentarii sau sa le spun la altii sa se uite si sa-si aduca si prietenii sa priveasca la noie mele postari samd. mie mi se pare de prost gust sa fac asa ceva!

 • NNightmeaRR 26 February 2011, 15:58

  Mda…tare adevarat.Dar,cum spune vorba aceea veche:”Nu ei sunt de vina ca stau,ci pamantul ca ii tine”.Poate ca sunt putin rautacios,da’ imi asum. :D:))

 • adrian eiren 1 March 2011, 01:10

  schimb de link:)))?

 • Aaaaaaaaaaaaaa 2 March 2012, 18:11

   http://www.charmbux.com/?ref=irisiubire07 first premier pentru primi inregistrati

Post a comment