Top

AM LANSAT: Aisa & Sugardaddys – Fallin’

A doua lansare de aseara a fost Aisa & Sugardaddys – Fallin’! Tot ce pot sa spun e ca piesa imi place fooarte tare, iar joi o incercam pentru prima data in club! Am facut cateva poze cu Aisa si baietii, ne-am strambat si .. uite ce a iesit ;)

Asculta mai jos interviul cu Aisa si Sugardaddys

De aici puteti descarca piesa la calitate maxima (nu acel mp3 inregistrat de pe youtube care circula pe net deja!!) in varianta extended, numai buna de mixat in club, iar mai jos aveti youtube-ul cu piesa in varianta radio! Enjoy si astept pareri!!

httpvhd://www.youtube.com/watch?v=IZ_EHLzMGxE

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • Sebastian 24 February 2011, 11:25

  Merci mult Olix. Sunt satul de acei nedaptati la viata si hoti care inregistreaza de pe youtube si le pun pe net. Inca o-data multumesc foarte mult & succes cu blog-ul. :D

 • Cornelius 8 March 2011, 04:09

  Bună Ziua, domnului Olix !
  ~
  De Ziua LOR, (profit de ocazie) La Mulţi Ani ! tuturor femeilor !
  ~
  Cu permisiunea dvs., pentru domnul Sebastian:
  În principiu, nici eu nu agreez FURTUL, MINCIUNA etc., dar, nu înţeleg la ce vă referiţi !?
  Eu sunt blogger de ceva mai mult de 2 ani, am 9 Bloguri (greşeală de începător ! Mai târziu am realizat că sunt “categorii”, ori “labels”; puteau FI pe un SINGUR Blog) pe care acum le gestionez cu greu (prea multe !). Atunci când postez câte ceva, uneori adaug de pe YouTube, un videoclip … care “să meargă” cu articolul. Întotdeauna (DEŞI NU MAI ESTE NEVOIE !!!) precizez … de unde l-am cules, sau, dacă vrei … împrumutat.
  Nu cunosc tehnici IT (am rămas la nivelul copy/paste) şi nici engleza ! Deci, NU ŞTIU să-mi fac singur un videoclip, pentru fiecare postare ! ORI, la urma urmei: la ce bun YouTube (care, am înţeles că “oferă” o accesare şi utilizare FREE !), dacă, în cadrul postărilor/articol NU îl folosim, din când în când ??
  Un artist ESTE cu atât mai “apreciat” … cu cât are mai multe accesări, iar Blogurile … răspândesc nu doar ideile autorului, ci şi ceea ce îi place şi RECOMANDĂ şi altora ! Desigur, dacă are cititori !
  ~
  Cu respect, domnului Olix, domnului Sebastian !
  ~
  Cornelius, :)

Post a comment