Top

Ghiceste piesa

update: Wow!! Si de data asta am strans peste 200 de raspunsuri in poll-ul acestei postari! Raspunsul corect l-ati intuit si voi, era “Owl City – Fireflies “DJ Strobe Remix”, iar clipul original al piesel il gasiti aici. Daca va place Owl City puteti descarca gratuit piesele lor de pe bcr.getmusic.ro (pe Owl City ii gasiti aici). Precum va spuneam si acum ceva timp, incepand din luna februarie puteti descarca gratuit cateva zeci de mii de piese de pe  bcr.getmusic.ro folosind un POS sau un ATM (bancomat) BCR. Mai exact, daca aveti card si faceti plati cu cardul sau scoateti bani din banca, atunci cand folositi un POS (cand platiti cu cardul cereti sa o faceti prin POS-ul BCR, daca exista in locul respectiv) sau un ATM BCR, cu orice card de la orice banca, primiti pe chitanta un cod pe care il puteti folosi pentru a descarca gratuit muzica de pe bcr.getmusic.ro! Foarte simplu! Enjoy the free music!

Avem saptamana asta parte de o noua ghicitoare. De data asta am pentru voi un fragment dintr-un remix al unei piese care mi-a placut mie foarte mult anul trecut!

Ascultati mai jos fragmentul, iar apoi votati in poll-ul de mai jos care credeti voi ca este raspunsul corect.

Piesa este una electroinca si, daca era dupa mine, ar fi fost hit! Piesa este una foarte pozitiva, happy, iar proiectul e format dintr-un singur membru. Clipul piesei este la fel de vesel si contine tot felul de gadgeturi :) Il stiti cu siguranta!

Voi ce piesa credeti ca este? (raspunsul corect vine maine dimineata)

[poll id=”37″]

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • PaTRiCiA 14 February 2011, 15:07

  Owl City – Fireflies (dj strobe remix)

 • Natalia 14 February 2011, 16:15

  Da, Owl City – Fireflies [DJ Strobe Remix]

 • Fotbal_elite 14 February 2011, 17:31

  se stie ..si dupa parea mea trebuia sa fie hit :-p :)

 • Mihaela 14 February 2011, 17:38

  Eu zic ca asta e Owl City – Fireflies, o piesa foarte buna care nu a ajuns insa foarte cunoscuta pe la noi.

 • Ionut 15 February 2011, 07:32

  pe guerrilla si pe raposatul info pro se auzea piesa da nu cred ca avea succes si in alte parti ca trebuie sa si inteleaga cineva piesa, are si ceva mesaj piesa nu cika bum.

Post a comment