Top

”Pentru o viaţă sănătoasă, faceţi mişcare cel puţin 30 de minute în fiecare zi.”

Auzim zilnic “avertismentul” asta la radio si tv si totusi .. facem 30 de minute de miscare in fiecare zi? Eu de marti m-am reapucat de sport, m-am reapucat sa fac miscare. Nimic special, dar merg la o sala si pun accentul foarte mult pe exercitiile de incalzire. Dupa o ora si ceva de “antrenament” m-am simtit extraordinar si mi-am adus aminte de copilarie cand mergeam aproape zilnic la sala, faceam jogging de dimineata si ma simteam super sanatos si bine. Pana sa ajung la liceu am facut si un an si ceva de atletism.

Am ajuns la 27 de ani si am realizat ca daca nu ma reapuc acum de spot corpul meu o sa se cam supere pe mine, mai ales ca din cand in cand mai simt cate o durere de spate, daca alerg dupa metrou gafai 10 minute ca un caine samd.

Voua va recomand sa urmati sfatul celor de la cna, sa faceti cel putin 30 de minute pe zi, iar daca puteti apucati-va chiar de sport! O sa ajungeti la o varsta cand o sa va bucurati ca ati facut sport si corpul vostru va fi mult mai sanatos decat a altora! SPORT ON!

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • Marius 3 February 2011, 08:51

  Eu m-am apucat de un an de sală. Mănânc altfel, mă simt altfel şi am şi dat ceva jos fără să ţin vreun regim.

 • Natalia 3 February 2011, 10:04

  Buna alegere. :) Cred ca voi scoate aparatul meu minune si ma apuc si eu de sport, ca nu l-am mai folosit de cateba luni. :)

 • Natalia 3 February 2011, 10:06

  Scuze, “cateva”.

 • paula 3 February 2011, 13:05

  asa este….30 minute de miscare in fiecare zi si o alimentatie buna..vom fi mai sanatosi….

 • sedentar 1 May 2011, 15:54

  Pentru o viata sanatoasa face-ti misto cel putin 30 de minute in fiecare zi.

Post a comment