Top

Eu si muntele

Am terminat anul 2010 prin a sta 9 zile la munte. La fel ca anul trecut. De la Craciun si pana imediat dupa Revelion. Nu-s deloc fan de munte, dar iubesc caldura! Ii iubesc si pe colegii mei care au reusit sa-mi faca 38 de grade celsius in studioul de pe partie :) A fost o senzatie foarte tare sa stai in tricou la 38 de grade si sa-i privesti pe cei din fata ta cum se dau cu skiurile sau snowboardul la -10 grade :))

In rest, cele 9 zile de WinterKiss au fost pentru mine la fel ca si WinterKiss-ul de anul trecut sau SummerKiss-urile 2009 si 2010. Biroul a devenit camera de hotel cu internet prin modem (in studio nu puteam lucra pentru ca era prea multa agitatie, lume samd), am mancat super bine si pe langa faptul ca eram foarte obosit dupa emisie pot spune ca in noptile in care am dormit .. am dormit si foarte bine :)

Revelionul a fost unul foarte tare! Am facut in data de 31 dec un drum de 450km Predeal – Arad, iar la 4 dimineata cand am terminat petrecerea inca 450km Arad – Predeal! Felicitari celor 2 soferi, au condus super bine si felicitari pentru ca au rezistat tot drumul asta!

In rest, cu muntele .. eu prefer caldura din studio, mai ales ca zilnic vedeam ambulanta de cel putin 10 ori, iar salvamontii ne povesteau cate si mai cate accidente se intamplau pe partie. Serios acum, de ce sa-ti faci probleme aiurea?

La munte, cel putin la noi, majoritatea vin sa stea pe partie, sa manance un mic, sa bea un vin fiert si sa .. sa uite, iar cei care vin sa se dea trebuie sa faca slalom printre … cei care stau.

Aflat la munte m-a intristat rau de tot si stirea despre accidentul lui Huidu, mai ales ca media de la noi tinde sa exagereze rau de tot. Am fost si inca sunt foarte optimist. Serban se va intoarce in curand la radio si tv si abia astept sa-l revad, reaud si sa-l aud cum ne povesteste sfarsitul asta de an. E de apreciat ca au vorbit aproape toate televiziunile despre accidentul lui Serban, unele din solidaritate, altele ca sa faca rating. Am vazut cu ocazia asta si cate siteuri si conturi de spam exista pe net/twitter, cautand zilnic pe google si twitter “huidu”.

Hai ca o sa fie bine! Va doresc in continuare un 2011 optimist :) Am plecat sa ma bronzez :P

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

  • Natalia 6 January 2011, 12:03

    Si eu sunt optimista in ceea ce-l priveste pe Serban si la fel ca tine, abia astept sa-l reaud la radio si sa-l revad la tv.
    In ceea ce priveste muntele, daca nu as fi stiut de anul trecut ca nu esti fan, probabil as fi surprinsa, sa aflu asta.
    Cu siguranta va fi bine! Concediu placut! :)

Post a comment