Top

Need for Speed si super oferta de la EA Games

Incep postul asta prin a recunoaste ca aproape saptamanal cumpar cate 1-2 aplicatii/jocuri din itunes pentru iphone si/sau ipad. Nu cred ca 1 pana la 5eur cheltuiti pe saptamana pentru niste jocuri/aplicatii vi se par niste bani foarte multi.

Unele jocuri/aplicatii sunt si mai scumpe si ajung sa coste 10-15euro, dar iata ca acum de sarbatori cei de la EA Games au facut o super oferta pentru o mare parte din jocurile lor! Le-au redus la 0,79euro bucata!

Trebuie sa spun ca am cumparat vreo 5 din jocurile de mai sus, dar cel care m-a entuziasmat cel mai tare si cel de care sunt inca dependent este Need For Speed Hot Pursuit! M-am jucat jocul asta pe ipad de sambata si pana luni seara si mi-am terminat cariera de politist urmarind infractori. Ieri eram linistit ca am terminat jocul, dar ma mai plimbam cu masina prin cateva “planse”. Astazi de dimineata, dau sa verific updateruiele aplicatiilor pentru iphone/ipad si observ ca a aparut un update foarte mare pentru jocul asta: pot sa fac si cariera de racer/infractor – adica acum trebuie sa scap de politie :)) Am cu ce sa ma joc la WinterKiss!

O chestie la fel de tare pentru jocul asta este faptul ca te poti joca in retea! Daca ai 2 iphonuri sau un iphone si un ipad si le conectezi la o retea wi-fi te poti intrece, urmari samd in retea si in timp real! Genial!

httpvhd://www.youtube.com/watch?v=82et_z_gTlg&feature=player_embedded

Intotdeauna am fost fanul jocurilor cu masini, mai ales a jocurilor in care nu era foarte greu sa conduci masina si ori cat de tare ai izbi-o de pereti si parapeti ea ramane intreaga :))

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • OLiXbOLiX 23 December 2010, 12:11

  Need for Speed si super oferta de la EA Games: Incep postul asta prin a recunoaste ca aproape saptamanal cumpar … http://www.olix.ro/2010/12/23/need-for-s

 • OLiXbOLiX 23 December 2010, 13:10

  @pdante sunt aceleasi preturi doar ca sunt convertite din dolari in euro. eu folosesc oricum app store romania nu us

 • Marius 23 December 2010, 12:13

  “Intotdeauna am fost fanul jocurilor cu masini, mai ales a jocurilor in care nu era foarte greu sa conduci masina si ori cat de tare ai izbi-o de pereti si parapeti ea ramane intreaga :))”

  Inseamna ca DiRT2 nu-ti place :))). Acolo damage-ul e real…

 • OLiX 23 December 2010, 12:39

  ma uitam la demoul de aici http://www.youtube.com/watch?v=AOGaM3C5Ncc si
  pare foarte interesant :) o sa-l incerc!

 • pdante 23 December 2010, 12:43

  @OLiXbOLiX ti-as sugera sa iti cumperi gift carduri pentru iTunes Store USA. Platesti in $ si nu in euro! ;)

 • pdante 23 December 2010, 14:10

  @OLiXbOLiX pierderea este valoarea de schimb valutar. iti poti face inca un cont fara restrictii.

 • TzaCaNeL 23 December 2010, 14:57

  Si eu m-am jucat NFS HP si pot sa zic ca din primele secunde m-a atras. Are o grafica excelenta si masinile sunt conduse cu usurinta ( am avut jocuri in care deabia controlai masina ).

 • Natalia 23 December 2010, 15:46

  Asa e, vei avea ce face timp de o saptamana. :)) Spor!
  Imi amintesc ca si fratele meu juca acum cativa ani acest joc, iar eu stateam langa el si ma uitam. :)) Intr-adevar e foarte tare. :)

 • Marius 24 December 2010, 10:24

  E foarte tare, incearca-l :D

Post a comment