Top

Numark – iDJ

Ia uite ca a mai aparut o aplicatie pentru iphone/ipad pentru dj :) Nu am incercat-o inca, dar cel putin din prezentare pare destul de interesanta, mai ales pentru mine, un mare fan si utilizator de MixMeister, iar cand ajung acasa promit sa o cumpar si sa o instalez pe iPad.

Aplicatia se numeste iDJ si, ciudat, are acelasi nume cu un mixer care functioneaza cu 2 iPod-uri facut tot de Numark! Mai multe despre Numark – iDJ +o prezentare video gasiti aici.

Revenind la aplicatie, ea se gaseste deja in app store si costa doar $1,99 (adica 6RON!!) are aceeasi probleme ca si o alta aplicatie de dj despre care va povesteam recent: un iphone/ipad/ipod are spatiu de stocare limitat la maxim 64gb (prea multa muzica nu poti stoca in spatiul care-ti mai ramane dupa ce mai instalezi si niste aplicatii pe device-ul respectiv, o singura iesire audio, cand unui dj ii trebuiesc minim doua si instabilitate, folosesc iphoneul si ipadul de cativa ani, respectiv cateva luni bune si din experinta va spun ca am patit de multe ori sa mi se inchida aplicatiile din senin. Ce faci cand la o petrecere, cand mixezi in acelasi timp 2-3 piese, ipadul incepe sa “agatze” sau sa se inchida dintr-o data?

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • Dj 21 December 2010, 21:47

  Da olix, este super misto, mai este una interesanta, uite aici descriere: http://www.fordjs.ro/2010/08/aplicatie-cool-pentru-iphone-inklen-tonetable/

 • Paul 22 December 2010, 10:21

  Da, sunt interesante si aplicatiile de genul asta dar pentru un eveniment tot mixerul si player-ele raman solutia pentru mine. Frumos si clasic! ;)

 • TzaCaNeL 23 December 2010, 10:28

  Mie niciodata nu mi-au placut aplicatiile astea pentru iPhone/iPod/iPad…am si eu un iPod Touch si deabia poti face ceva cu aplicatiile astea. Tot mixerul e la putere.

  OFF: Olix, ce zici de aplicatia ElectroBeats a lui David Guetta?!

 • OLiX 23 December 2010, 12:40

  pare faina aplicatia lui Guetta, da’ e pentru “artisti” si producatori :)

 • TzaCaNeL 23 December 2010, 15:02

  Imi place cum ai scris artisti :))

  Da, ai dreptate, e pentru artisti si producatori, dar cand nu ai ceva, merge sa te joci putin cu aplicatia asta!

 • Mihai_Gunit 24 January 2011, 10:51

  Lasa olix, ca tie iti ‘agata’ si pe laptop cu super-soft-ul ala.. mixmeister :)

  Treaba auzita pe 22 ianuarie.. recent.

Post a comment