Top

Orange ne da tv pe iphone

In 4 decembrie cei de la Orange au lansat in App Store-ul iphoneului o aplicatie care se numeste “TV live de la Orange”. Aplicatia este gratuita dar folosirea ei .. nu chiar.

In primul rand trebuie sa fi client Orange si daca vrei sa te uiti la tv, aplicatia nu functioneaza pe Wi-fi, ci doar pe conexiunea de date. Ce inseamna asta? Ca risti sa faci o gramada de trafic suplimentar si sa platesti destul de mult daca vrei sa te uiti la televizor de pe iphone. Cineva spunea pe blogul lui boio ca daca ai abonament cu trafic nelimitat in portalul orange (cum sunt de exemplu abonamentele Pantera) atunci nu ai de ce sa-ti faci griji ca nu vei plati nimic in plus.

12 canale mi se par destul de putine, mai ales ca nu sunt nici macar cele mai importante. In App Store aplicatia este in topul aplicatiilor gratuite, dar interesant este mesajul pe care il primesti la deschiderea aplicatiei.

Adica si gratuitatea (care defapt nu e gratuitate) dispare la sfarsitul lui ianuarie 2011?? Hai frate!!

Totusi ideea nu e rea, dar cand vom putea urmari altceva in afara de Antena 3, Bebe Tv, Boomerang, Cartoon Network, vreo 2 MTV-uri, ProTv International si alte canale ne interesante probabil o sa aiba si aplicatia asta mai mult de o stea jumate la rating!

Dar stati asa! In noaptea asta tocmai s-a lansat iPhone4 la Vodafone! Poate vin ei cu niste idei mai bune!

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

  • OLiXbOLiX 16 December 2010, 23:17

    Orange ne da tv pe iphone: In 4 decembrie cei de la Orange au lansat in App Store-ul iphoneului o aplicatie care… http://www.olix.ro/2010/12/17/orange-ne-

  • boioglu 17 December 2010, 03:51

    RT @OLiXbOLiX: Orange ne da tv pe iphone: In 4 decembrie cei de la Orange au lansat in App Store-ul iphoneului o aplicatie care… http: …

Post a comment