Top

Stii banking? Atunci castigi!

Sunt sigur ca ati auzit deja de noua campanie organizata de BCR intitulata “Stii Banking si Castigi”. E concursul online cu cele mai mari premii: 20 de Dacii Duster si saptamanal 20 de carduri BCR “incarcate” cu cate 200 ron fiecare.

Tot concursul se desfasoara foarte simplu. Trebuie sa intrati pe www.stiibanking.ro sa va creati profilul si apoi sa va jucati. Concursul e prezentat de Mihai Calin, cel care prezenta acum multi ani la ProTV concursul “Stii si castigi”.

Ai 3 minute (adica 180 de secunde :)) ) in care trebuie sa raspunzi la 10 intrebari pe care ti le adreseaza chiar Mihai Calin. Intrebarile sunt de doua tipuri: despre produsele BCR, cu un singur raspuns corect si intrebari la care alegeti voi raspunsul care vi se potriveste, raspunsuri pe baza carora Mihai Calin va face profilul vostru bancar. Ideea e sa va incadrati cu raspunsurile in cele 3 minute!

Daca ati raspuns la toate cele 10 intrebari in mai putin de 3 minite, Mihai Calin va va prezenta profilul vostru bancar. Este un profil video care arata cam asa (asta-i al meu). Pentru a castiga unul din premiile saptamanale voi trebuie sa va promovati prin mail/facebook/twitter/y!m linkul catre profilul vostru si sa obtineti cat mai multe vizualizari. Daca profilul vostru ajunge in Top 20 saptamanal, ati castigat automat unul dintre premii. Daca primiti o intrebare bonus si raspundeti corect castigati automat premii instant, iar daca nu primiti intrebarea instant va mai puteti juca de inca 4 ori intr-un interval de 24 de ore.

O Dacia Duster pe saptamana suna foarte tentant, asa ca va recomand sa va jucati cat mai des “Stii banking si castigi“! Am mai aflat ca cine se califica pentru intrebarea bonus si raspunde si corect isi dubleaza sansele pentru o Dacia Duster!

Eu tocmai mi-am “epuizat” cele 5 jocuri pe ziua de azi, m-am informat si despre produsele BCR si pot spune ca maine cand ma voi juca din nou o sa stiu mai multe despre banking!

Aceasta este doar prima etapa a concursului, iar ea dureaza pana la sfarisul anului. In aceasta perioada sunt oferite ca premiu prin tragere saptamanala la sorti 4 Dacia Duster. In anul 2011 se vor organiza alte 4 etape ale concursului, unde vor fi oferite ca premiu celelalte 16 autoturisme! Multa bafta!!

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • miriam957 13 December 2010, 09:58

  o sa incerc si eu

 • natalia 13 December 2010, 13:54

  Sa nu-mi spui ca vrei sa castigi o masina! :)) Daca da, atunci mult succes si tie. :)

 • natalia 13 December 2010, 14:04

  Hmm…da. De sarbatori ar fi bineveniti niste banuti. :)

 • Sebidarius 31 December 2010, 08:06

  VAI DE CAPU LOR CU BANCA CU TOT, AIA SUNT NISTE REBUTURI ALE INFORMATICII, ALA E BRAUSER DE JOC?
  SAU MA GRABESC SI TRAG CONCLUZII PRIPITE, POATE SUNT MAI DESTEPTI DECAT NOI SI CASTIGA CINE VOR EI.
  NU E NORMAL CA SA APARA ASTFEL DE PROBLEME IN JOC, IAR LA INTREBAREA BONUS NU MI SE PARE NORMAL CA EL SA NU TERMINE DE CITIT INTREBAREA SI TIMPUL SA EXPIRE, EU CAND RASPUND.
  CREDEAM CA BCR-UL ESTE O BANCA SERIOASA DAR CRED CA ACUM O DA IN BARA CU RECLAMA, O SA TRIMIT UN MAIL SI PROTECTIEI CONSUMATORULUI SA VEDEM EI CE PARERE AU.
  IN CONCLUZIE EU CRED CA ACOLO SE MASLUIESC RASPUNSURILE SI NOI PROSTIMEA NE ALEGEM CU SPERANTA, SPERANTA CREATA DE NISTE TICALOSI, TICALOSI CARE DE 2 ZILE NICI NU MA MAI LASA SA MA AUTENTIFIC.
  HALAL BCR,HALAL.

 • OLiX 31 December 2010, 10:06

  man, regulamentul e regulament. asa e jocul. daca raspunzi in timp la
  celelalte intrebari ajungi si la intrebarea bonus si ai timp sa raspunzi si
  la ea.

Post a comment