Top

Facebook are parte de facelift

Azi noapte facebook a primit un facelift, mai exact a fost upgradata fata profilului. Taburile de sus au ajuns in stanga, iar in partea de sus avem informatii exacte despre detinatorul profilului, ca sa stim mai bine cu cine avem de aface.

Problema e ca eu am vrut sa imi actualizez informatiile si am primit o mica eroare.

Probabil o mare parte dintre cei care folosesc facebook vor sa-si actualizeze informatiile de acolo, sa fie cat mai exacte/interesante samd si acum serverele facebook scot putin fum, dar sunt sigur ca problema se va rezolva in curand.

Imi mai place ca imediat sub informatiile despre tine apar cele mai recente poze in care ai fost tag-uit, iar in dreapta nu mai apar doar numele prietenilor/rudelor ci pozele lor, iar tu poti fi cel care decide ce persoane sa apara acolo in lista din stanga.

Daca nu v-ati upgradat inca la noul profil urmati linkul de aici si apoi urmati turorialul de prezentare!

Pro

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • OLiXbOLiX 6 December 2010, 13:54

  Facebook are parte de facelift: Azi noapte facebook a primit un facelift, mai exact a fost upgradata fata profil… http://www.olix.ro/2010/12/06/facebook-a

 • racfm 6 December 2010, 13:55

  RT @OLiXbOLiX: Facebook are parte de facelift: Azi noapte facebook a primit un facelift, mai exact a fost upgradata fata profil… http: …

 • natalia 6 December 2010, 17:54

  Mi-am upgradat prfilul si chiar imi place cum arata. :)
  P.s. “de a face”.

 • Iepurasul Isteric 7 December 2010, 12:56

  nu era nevoie dar e binevenita schimbarea

Post a comment