Top

Partydul KissFM e tot pe drumuri :)

E deja marti dimineata si imi dau seama ca, pentru noi, week-end-ul inca nu s-a incheiat!

Vineri am fost in Ice Cube – Breaza, un club foarte tare la doar o ora de Bucuresti, un club mereu plin si cu oameni pusi mereu pe distractie!

Sambata am revenit, dupa o destul de lunga absenta, la Sibiu, in Club Liquid! Am fost acolo alaturi de colegele noastre Andreea Berghea si Andreea Remetan si impreuna cu multi alti prieteni, printre care Dj Jonnessey si rezidentii Dj Slim si DJ Xtz. A fost o petrecere de ne uitat, clubul mai plin ca niciodata si sibienii cu un chef nebun de distractie!

Duminica nu am stat acasa, nu am mers la film si nici la restaurant in oras, ci .. am participat la Balul de Boboci al facultatii Veterinare din Bucuresti! Dan Fintescu a prezentat, iar eu am stat in juriu ;) pentru prima data in juriu si .. a fost chiar haios :)

Azi e deja marti si ne pregatim deja de un nou party! Ne vedem in seara asta in Galati la Sarbatorile Galatiului! O sa fim pe scena si vom incheia seara cu un sper set de Partyd impreuna cu animatoarele noastre!

Mai putin si e deja week-end! Vine week-end-ul cu numarul 158 pe care-l petrecem vineri in Club Park Place – Bunesti/Gherla (undeva intre Bistrita si Cluj Napoca), iar sambata ne intoarcem intr-un club de care ne-am indragostit pe bune – Club After Eight – Cluj Napoca!

Ce ne mai place sa petrecem!

p.s. 1 gasiti mai multe poze si informatii pe pagina de Facebook a Partydului si pe blogul Partydului!

p.s. 2 daca vreti sa aflati pe unde ajungem in luna decembrie va invitam sa vizitati Agenda Partydului, iar in curand vom dezvalui calendarul de primavara, despre care va putem spune deja un secret: e plin pana in luna iunie deja!!

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

  • Rares Ravineala 30 November 2010, 13:16

    party & party & party :d

  • Alin 1 December 2010, 00:05

    Am si eu o intrebare , de unde ai castile acelea albastre ?

Post a comment