3 ani de Partyd

Astazi, 15 septembrie 2010, se implinesc 3 ani de cand am inceput Partydul KissFM!

Imi aduc aminte ca era o seara de sambata, undeva inainte de ora 22, eram in studio si tremuram de emotii. Playlistul era pregatit, aveam si un fel de desfasurator in cam si .. am dat play. Am ras foarte mult in emisiunea aia, ne-am distrat foarte mult si am stat in direct pana dupa rasaritul soarelui. Am continuat tot asa saptamani la rand, am facut petreceri in pijamale, am avut vedete invitate, dj invitati, webcam si chat live si, desigur, emisiunea la download.

Pe vremea aia lucram ca IT la PrimaTV, iar Partydul a fost revenirea mea pe radio sau .. mai exact, inceputul meu oficial! In Bucuresti am inceput sa fac radio cu adevarat, iar Partydul era emisiunea care m-a ajutat sa-mi dau seama ca e ceva de capul meu atunci cand mi se pune un microfon in fata gurii.

Acum 15 luni cand incepeam sa transmitem de la mare mi s-a parut ca Partydul a facut o foarte mare realizare, iar acum 12 luni cand am plecat cu Dan in turneu si am inceput sa mixez in fata publicului si vedeam ca fiecare club era plin, vedeam cum reactionau oamenii la showurile noastre, m-am simtit extraordinar! Am vazut multe orase in acest an, ne-am facut prieteni in multe din aceste orase si ne-am bucurat sa cunoastem kiss’o’manii din tara!

O spuneam si pe blogul Partydului, suntem de un an in turneu deja si treaba merge din ce in ce mai bine! Cu o luna inainte sa incepem turneul de toamna aveam deja toate datele ocupate pana inainte de revelion! Djii si managerii de cluburi ne suna deja sa faca programari pentru 2011!

Partydul KissFM e emisiunea mea de suflet si sper ca si peste 20 de ani sa ne plimbam prin tara, sa facem show in cluburi si sa transmitem nebunia live pe radio!

Sa traim si sa ne distram! PARTY ON!

OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

15 Comments

 1. bebulusha says:

  RT @OLiXbOLiX: 3 ani de Partyd: Astazi, 15 septembrie 2010, se implinesc 3 ani de cand am inceput Partydul KissFM! Imi aduc amint… htt …

 2. 3 ani de Partyd: Astazi, 15 septembrie 2010, se implinesc 3 ani de cand am inceput Partydul KissFM! Imi aduc amint… http://www.olix.ro/2010/09/15/3-ani-de-p

 3. thespy says:

  intr-adevar partydul a evoluat mult si pot spune ca e meritul tau. felicitari pentru asta!

 4. natalia says:

  La Multi Ani Partydului! :x Pot spune cu siguranta, ca iubesc aceasta emisiune. :x Imi plac mixurile tale si abia astept data de 16 octombrie cand veti veni la Focsani. :)

 5. Maxim Simona says:

  La Multi Ani Partydului! :x.Imi plac foart mixurile tale :X:*:>:D.Succes in continuare:*

 6. kissfm says:

  RT @OLiXbOLiX: 3 ani de Partyd: Astazi, 15 septembrie 2010, se implinesc 3 ani de cand am inceput Partydul KissFM! Imi aduc amint… htt …

 7. ionut says:

  La multi ani! sa veniti si prin Baia Mare.

 8. Klaudela says:

  La multi ani! si la cat mai multe party-uri cu partydul :P :*

 9. miriam957 says:

  Asa sa fie…peste 20 de ani!

 10. Liviu says:

  La multi ani Partydului KissFM,3 ani de Partyd si pot adauga eu 3 ani de succes cu super ideea Partydului KissFM!Abia astept ca Olix,Dan Fintescu,Ovidiu Who’s Your Daddy sa ajunga in clubul din Arad,pe data de 30 noiembrie cu Partydul KissFM!bravo,felicitari intregii echipe!!!ma inclin;)cool

 11. Liviu says:

  Maxim Simona si mie imi plac foarte mult mixurile!felicitari,bravo

 12. Liviu says:

  Miriam957 asa e doamne ajuta!m-as bucura din suflet

 13. Liviu says:

  Olix ma uit zilnic pe calendar sa vad cat mai e pana ajunge Partydul KissFM in Arad,sunteti superrrrrrrr

 14. Liviu says:

  astept Partydul KissFM in ARAD,Party on

 15. Bravo Partydul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *