Top

Cu noi si potopul

Prima zi in Costinesti a adus o vreme foarte ciudata! De la 8 dimineata si pana la 12 si ceva la pranz a fost vreme superba de plaja, iar dupa aia au venit norii, grindina si potopul! Lacul din Costinesti s-a umflat in pene si s-a unit cu marea, in unele locuri prin statiune era apa de aproape un metru inaltime samd!

httpvhd://www.youtube.com/watch?v=_gD7T8bTtLs&feature=player_embedded

httpvhd://www.youtube.com/watch?v=JwJxJvzmZxQ

Se spune ca o sa fie o vara cam ploioasa, da’ eu sunt totusi optimist si sper sa fie si vreme buna de plaja, baie si soare! Aici suntem pana la sfarsitul verii si va asteptam!

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • OLiXbOLiX 29 June 2010, 07:07

  Cu noi si potopul: Prima zi in Costinesti a adus o vreme foarte ciudata! De la 8 dimineata si pana la 12 si ceva l… http://www.olix.ro/2010/06/29/cu-noi-si-

 • CiobanuNicolae 29 June 2010, 07:09

  @OLiXbOLiX Buna dimineata. Hai ca azi a iesti soarele, poate se trage si lacul la loc in matca si aveti loc de intors… platanele :))

 • natalia 29 June 2010, 10:16

  Cum scriam si aseara, am vazut la stiri si in filmuletele postate pe twitter ceea ce s-a intamplat in Costinesti. Acum sper ca s-au mai retras apele.

 • Delia 30 June 2010, 19:37

  Vai ce era acolo, am prins si eu intr-o vara asa o rupere de nori cu ruperi de copaci si apa pana peste genunchi. Acolo cand se apuca de plouat apai ploua de nu se mai opreste 2-3 zile.

 • un blogerash reclamist 5 July 2010, 08:19

  si eu am fost acolo in ziua aia :)) oricum cand e cald afara Costinesti e cea mai tare statiune .

Post a comment