Top

Castel, Palat, Sintra (Concediu ziua4)

Ieri ne-am propus sa ajungem in cateva locuri despre care am tot auzit de bine, dar am amanat pentru azi vizitele. Dis de “dimineata”, pe la 12 asa, am luat trenul catre Sintra, iar de acolo Bus-ul care ne-a dus in vizita la “Castilo de los Moros” si “Palacio da Pena”!

Doua locuri foarte mari, 2 “constructii” inconjurate de niste paduri foarte mari. Am luat-o initial la pas, dar pentru ca nu suntem prea antrenati si era si mult de urcat am luat niste mijloace de transport. Padure multa, locuri foarte frumoase, curat si fooarte multa verdeata. Asta e tot ce pot spune despre cele 2 locuri vizitate azi!

Ziua am incheiat-o in, cica, cel mai mare mall din Europa de unde am facut o tura de shopping non-haine! Mall-ul se afla in Amadora, o localitate care arata cam ca si un orasel mai mic de la noi. In fine, am luat un bus si am ajuns la mall. Ne-am pierdut putin prin el, pentru ca intr-adevar era imens, am cumparat ce ne-a placut si apoi ne-am intors in Lisabona unde ne-am delectat cu o cafea calda la Starbucks ;)

Ar fi multe de povestit, dar va las sa savurati cele 55 de poze de mai jos, o mare parte din ele fiind facute “on top of the world”, adica din puncte foarte inalte ale locului!

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

Post a comment