Top

Bal mascat (2)

Discutam la inceputul lunii despre “bal mascat“, adica despre fetele care se machiaza exagerat, despre fetele care folosesc fond de ten in exces sau ruj in exces samd.

Va spuneam acum o luna ca-mi plac in general fetele machiate simplus/light.

De ce atata machiaj? E greu sa incerci sa fi naturala? Oare barbatilor le plac asa mult falsurile?

O fata cu foarte mult machiaj nu mai e ea pan’ la urma, nu? E un fake, un fals, un .. produs care pentru moment te atrage, dar daca stai mai bine sa te gandesti iti dai seama ca in spatele produsului se afla altceva.. ceva la care nu te astepti.

Tot atunci am lansat si poll-ul din dreapta in care va invitam sa votati daca va plac femeile machiate, cat de machiate va plac si ce va deranjeaza la ele. Acest poll a fost postat si pe alte bloguri din blogosfera romaneasca si, in total, in el au votat 5326 de oameni.

Majoritatea au spus ca le plac femeile machiate cat mai natural/discret, ar renunta la fondul de ten pentru ca arata ca o masca, ne-natural si i-ar spune iubitei “Te plac naturala!”.

Ma asteptam ca acestea sa fie voturile majoritatii si de aici trag concluzia ca cei de la Nivea pan’ la urma vor sa faca si barbatii fericiti, dar in special femeile care pana acum foloseau unele “chestii” in exces.

Solutia pentru doamne si domnisoare exista deja – gama Natural Beauty!

Written by: OLiX

Sunt OLiX :)

Latest comments

 • natalia 13 May 2010, 10:21

  De aici trag concluzia, ca si mie mi-ar trebui macar unul din aceste produse, dar din pacate nu am posibilitatea sa le cumpar.

 • simonik 13 May 2010, 11:55

  Eu am participat la aceasta campanie, folosesc produsele de vreo 2 luni si sunt de nota 10. Urasc machiajul gen … “circ”.

 • Clady 13 May 2010, 14:12

  Atata promovare pentru niste produse atat de proaste. Am folosit cateva zile, sunt o porcarie. Mi-au uscat tenul.

  Ce-l putin nu mint.. dau un aspect luminos. Zici ca te dai cu sclipici. Bleah!

Post a comment