Top

Asa arata vanatorii de concursuri

In principiu concursurile ar trebui sa fie fun, dar unii le iau mult prea in serios :)

httpvhd://www.youtube.com/watch?v=HImZf_OOQgw&feature=youtu.be&a

Sa fie oare criza de vina?

Si apropos de “vanatorii de concursuri”, stiati ca in fiecare tara exista un grup de 50-100 de oameni care au o viata din asta? Adica asculta toate radiourile din orasul lor, au mai multe numere de telefoane, se inscriu la toate concursurile si .. castiga. Merg la film, la restaurant, la shopping, etc totul moka!

Noroc ca radiourile se modernizeaza, exista baze de date si softuri care iti arata de cate ori ai apelat/intrat in direct/castigat la postul respectiv de la radio.

De ce noua nu ne plac acesti “vanatori de concursuri”? Pentru ca vrem sa dam sanse tuturor sa castige, vrem sa avem cat mai multi castigatori unici la concursurile nostre si nu spun asta din punctul de vedere al meu sau al radioului la care prestez, ci sunt sigur ca toti colegii mei de breasla sunt de acord cu mine.

p.s. no offence celor de la Nutline :)

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • Pyro 10 May 2010, 14:43

  Uite pe vremea cand lucram la Sanoma, aveam un concurs acolo cu sms`uri … mai multe sms`uri mai multe sanse de castig. O luna asa, 2 si in fiecare saptamana iesea pe primul loc o doamna si pe primele 5 locuri se cam bateau aceiasi…
  faza misto era ca deja ca incepeau sa dea mai multe sms`uri (costul lor) mai mult decat erau premiul. Vanatorii de concursuri sunt peste tot si nu numai la noi.

 • natalia 10 May 2010, 14:46

  Asa e cel mai bine, pentru ca fiecare dintre noi ar trebui sa avem sanse la concursuri. Am observat ca incercat sa-i evitati pe cei care suna de foarte multe ori, atunci cand ii bagati in direct. Eu nu-s amatoare sa sun/intru, cu orice pret in direct.

 • miriam957 10 May 2010, 15:46

  la chestia asta ”Noroc ca radiourile se modernizeaza, exista baze de date si softuri care iti arata de cate ori ai apelat/intrat in direct/castigat la posul respectiv de la radio” voi cum reactionati?

  Adica daca cade sansa pe el/ea…il excluzi?

  Nu ca as agrea ”vanatorii de concursuri”, dar …era o intrebare.

 • MituAna 10 May 2010, 22:49

  Buna OLiX,

  Citind am gasit doua mici greselute :”> : ” Noroc ca radiourile se modernizeaza, exista baze de date si softuri care iti arata de cate ori ai apelat/intrat in direct/castigat la posTul respectiv de la radio.” si “punctul de verede al meu” VEDERE.

  Eu nu particip la concursuri, desi va ascult. Dupa cum bine vezi, iti urmaresc activitatile si sunt cu ochii pe blogul tau.

  Sper sa nu te supar cu precizarile mele privind greselile, iar daca vrei sa incetez, te rog sa imi spui.

  Pup!

Post a comment