massive cryptocurrency widgets how can i buy facebook cryptocurrency greek cryptocurrency kryptowährungen einbruch

Si cu sobolanul ce facem?

Va vine sa credeti ca asa ceva e real?

(click pe imagine sa o vedeti mare)

primita de pe mail

OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

7 Comments

 1. Ezio says:

  Nu trebuie să-l scoţi… Îl laşi acolo 2-3 zile, îi pui sare, piper după gust, niţel condimente, ulei (nu îi mai pui că are)… Serios acum… Chiar nu am idee dacă ar pute să reziste în motor atâta timp, nici nu are pe unde să intre… Doar dacă nu cumva era motor de avion… Era? Articolul e o prostie… chiar una foarte tare…

 2. Ezio says:

  Ştiu… Dacă vrei să scoţi şobolanul viu, bagă în loc de benzină alcool de ăsta de-l vând ruşii… Sau nişte ceai de ăsta de te face fericit…

 3. Saracutul sobolan! Il poti scoate, doar daca duci masina la service, iar cei de acolo il gazeaza. Alta posibilitate nu exista, decat sa-l omori.
  I s-a intamplat cuiva sa intre un sobolan la motor, i-a ros furtunele de aliumentare si n-a mai pornit masina, asa ca singura solutie a ramas service-ul.

 4. Ezio says:

  @natalia pe unde a intrat şobolanul?

 5. @Ezio: Sa stii ca se poate. Sobolanul nu are cum sa intre in motor, ci in compartimentul motorului.
  Cunosc o persoana, careia i-a intrat un sarpe la motor si a iesit pe la stergatoare. Persoana care conducea era o doamna. A tras o sperietura sora cu moartea. Intamplarea e adevarata.

 6. Sa stii ca e pe bune faza, acum nah ce au scris ei pe factura e cam deplasat. Am o ruda care a patit la fel doar ca soarecele i-a facut fericirea si a plecat rozandu-i 3 manunchiuri de fire si din cauz asta avea eroare in bord cu uleiul (senzor baie de ulei) si ESP. care faceau ca instalatia de craciun in bord. Odata identificata problema nenea electricianu’a avut mult de munca sa repare stricaciunile soarecelui.

 7. Eu zis sa detaseze o pisica acolo:)) se rezolva problema imediat:)) ca din ce stiam pana acum si ele itnra la motor, sub roata etc..:D totul mult mai natural. Hap! Am zis!:))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *