Art 4 Africa

Impreuna cu KissFM si ceilalti parteneri va invitam in aceasta seara la un eveniment caritabil! Eu, din pacate nu am sa pot ajunge pentru ca sunt in emisie, dar am sa fiu sufleteste alaturi de organizatori si de acest eveniment! Gasiti mai jos comunicatul de presa putin adatat de mine.

Copii din Africa au nevoie de noi

In seara asta, daca sunteti din Bucuresti, sunteti invitati sa deveniti parte din Art4Africa, un proiect care isi propune sa ajute copiii dintr-o comunitate izolata din Uganda, Africa de Est: satul Busabaga. Pe parcursul evenimentului veti uita de problemele cotidiene pentru a va indrepta atentia asupra unui prezent dureros: oameni care nu au dreptul la educatie gratuita, fara de care nu au nicio sansa in fata unei societati conservatoare, supusa unui razboi civil.

Deseara incepand cu ora 19.00, sunteti asteptati la Absintherie Sixtina din centrul istoric la Bucurestiului, pentru ca impreuna sa incercam sa dam o noua sansa la educatie acestor copii, printr-o licitatie de arta si un targ caritabil. Artistii care au confirmat deja participarea la eveniment prin donarea de lucrari sunt: Ciprian Paleologu, Mihail Cosuletu, Simona Vilau, Matei Branea, Paul Hitter, Vlad Eftenie, Radu Vitalaru, Gina Buliga, Alex Mirea, Roxana Banic, Sorin Cojocaru, Daniela Vasiliu, Cristi Malaia, Alexandra Plamadeala.

Pe langa licitatia de arta, la targul caritabil veti putea achizitiona obiecte de suflet care sa va aminteasca de oameni pe care nu ii cunoastem dar care au atata nevoie de noi. Intreaga suma obtinuta in urma vanzarii acestor obiecte va fii donata copiilor din satul Busabaga.

Printre surprizele serii se numara o reprezentatie inedita de muzica traditionala africana sustinuta Ikhaya Drum, timp in care artistul vizual Diana Kiss va proiecta imagini si filme reprezentative pentru proiect si pentru cultura Africana. Vor urma o serie de discutii cu invitatii speciali ai evenimentului: Marius Chivu (Dilema veche), Alice Nastase si Florin Grozea.

Organizarea evenimentului a fost realizata exclusiv prin voluntariat si sustinere benevola din partea partenerilor. Promovarea evenimentului va fi realizata integral prin metode neonventionale care nu consuma resurse financiare. Investitia tuturor celor implicati consta exclusiv in timp si energie.

Mai multe informatii pe www.art4africa.wordpress.com

OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

2 Comments

  1. dami says:

    nu sunt din Buc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *