OMFG!! S-a dat CASA la Kiss Cash!!

later edit: si nici bine nu s-a dat casa apartamentul ca s-a si suplimentat potul cu un Mitsubishi Colt! Bafta in continuare celor inscrisi si respect celor care ne asculta zi de zi!

In sfarsit s-a dat casa! S-a dat cel mai mare premiu din istoria radioului romanesc! Un apartament in valoare de 80.000eur + 3900 eur cash!

Felicitari Elena Bute din Galati!

OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

13 Comments

 1. Felicitari..
  Era si timpul ca cineva sa cistige acel apartament.

 2. Oooo, da! :) Fata care a dat numarul norocos, era din Focsani. :)

 3. Marius says:

  Super norocoasa fata mai ales ca isi face nunta in vara si Kiss FM i-a facut cel mai frumos cadou. Mai trebuie sa castige si Mitubushu si e completa zestrea. Da sper sa va confisc eu “Mitubushu”.

 4. Zuper tare , acum vreau si eu

 5. Alexa says:

  Felicitari si multa bafta celor care sau inscris la concurs.Cine asculta castiga cine nu sta pe prispa.pwpiky:))))))))

 6. MIHAI DRAGOS STEFAN says:

  Felicitari. Fratilor nu este nici o manarie se castiga pe bune.Si eu am castigat 10.000 euro si am scapat de rate doar sacultind kiss fm.AUDITIE PLACUTA SI BAFTA TUTUROR.

 7. Felicitari, era si timpul sa scapati de apartamentul ala, va incomoda in stidio, nu?

 8. cristi din lugoj:) says:

  Felicitari.Carcotasii si cu emisiunea ta si a lui Ovidiu mai salveaza audienta.
  In restul emisiunilor ,de ce nu se discuta niste subiecte?, si lumea sa isi exprime parerile prin sms,cum fac radiourile respectate.Astfel ar avea parca si un anumit grad de interes emisiunile din intervalul orara 10-18:).Asa am renuntat eu persoanl la acest interval orara plictisitor unde auzi aceasi muzica zi de zi.
  Referitor la castig, nu trebuie sa plateascaa 16% reprezentand impozitul sau asa ceva(am citit unele comm de pe site unde am auzit asa ceva).?
  Bafta cu Partydul si sanatate:)

 9. @cristi din lugoj:): Cristi merci! Restul emisiunilor sunt emisiuni muzicale, cu muzica, hituri! Omul cand asculta radio vrea sa auda cat mai multa muzica si nu un dj care vorbeste aiurea pe post. Crede-ma pe cuvant! 90% din cei care asculta o fac pentru muzica!

  Ba da, trebuie sa plateasca 16% sau ceva de genul asta, dar cred ca se poate imprumuta de undeva, nu? Tu n-ai prefera sa dai 12.000eur pe un apartament in loc de 80.000? :) Plus ca a castigat si cei 3900 eur pe langa apartament!

 10. Felicitari castigatoarei, cred ca doar asa isi pot lua un apartament tinerii din ziua de azi care nu castiga mii de euro :).

 11. cristi din lugoj:) says:

  Eh sa sti k nu puneam in umbra acest castig pe care il oferiti:).Voi dati cele mai mari premii din radioul romanesc, si sa stiti ca eu personal nu va ascult doar pentru asta:).
  Acum sper ca si calitatea radiourilor din tara sa creasca si sa fie o concurenta cat mai mare intre ele, astfel numai noi ascultatorii avem de castigat:).
  Acum sunt curios ce surprize ne mai pregatiti la vara in afara de Summer Kiss;)).
  Bafta si sa auzim numai de bine!

 12. Leasu Daniel says:

  In ce emisiune s-a dat?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *