crypto trading platform interesting cryptocurrencies onecoin kurs crypto bee network wazirx price wie kann man kryptowƤhrung minen

Inca o vizita mica pe acasa

E duminica seara iar eu sunt acum acasa, cu ai mei, la Timisoara ;) Vineri seara eram la Galati, sambata la pranz am plecat catre Slatina, cu o mica oprire in Bucuresti, iar duminica dimineata ne-am decis sa facem un one-day road trip pana acasa la Timisoara.

Am vazut in Slatina un indicator pe care scria 390km pana la Timisoara si ne-am gandit cum ar fi sa mergem pana acasa. Edvigia a zis ca-i gata pentru inca 390km dus si inca 500 si ceva de intors pana in Bucuresti asa ca am facut-o!

Am ajuns in jur de ora 17 in Timisoara, am luat pranzul cu ai mei, apoi am facut o plimbare pe vremea superba din Timisoara impreuna cu Ioana si Edvigia. Am stat in Unirii la un frappe, ne-am mai plimbat putin prin oras pe jos, iar acum ne pregatim de somn. La 7 dimineata plecam inapoi spre Bucuresti pentru ca la pranz trebuie sa fiu inapoi la job, la radio, iar fetele cu treburi prin capitala.

Am, ca de obicei, un sentiment foarte fain cand sunt aici acasa, ma simt foarte bine, mai ales ca e vremea asa faina, ca am reusit sa stau 14 ore (fata de 7 data trecuta) si maaaai ales ca am reusit sa ma vad cu o parte dintre prietenii de aici!

See ya soon Timisoara! :X probabil la toamna :(

OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

8 Comments

 1. miriam says:

  esti rpid cu pusul articolelor pe blog. Si noi ne bucuram mult cand ajungi pe acasa.In plus, Ioana si EdviGIa sunt prezente foarte placute.

  Ne-am simtit super impreuna.

  Nu aduca anul ce aduce ziua evorba unui prieten dealmeu, asa ca…nu se stie cand mai veniti.

 2. Tzilu says:

  We’ll be waiting for youuuuuuuuuuuu :D:D Ne bucuram ca te-am vazut, Duracel:)

 3. la says:

  frumos…ma bucur cand cineva vorbeste frumos despre Timisoara,acest oras fiind acasa si pt mine.Imi inchipui ce frumos trebuie sa fi fost intr-o zi de Duminica,sa te plimbi prin Unirii alaturi de prietenii de acasa ,si vremea insorita…esti un norocos,sa sti

 4. Foarte frumos! :) Nicaieri nu-i mai bine, ca acasa! :) Ma bucur pentru tine! :)

 5. Ei…sigur ajungi inainte de toamna acasa…asa cum ai mers acum pe nepusa masa asa o sa mai fie si alta data…

 6. inca nu imi vine sa cred ca am fost in stare sa conduc 1600 km in 3 zile… dar a fost fun, iar timisoara e f frumoasa!

 7. Dami says:

  ma bucur pt tine:)

 8. orlado says:

  pranz la ora 17?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *