Top

A fost doar un vis?

Sambata Predeal. Am avut penultima emisie aici pe partie. Zapada topita, lume putina, dar am avut super chef de distractie! A venit seara de sambata, iar in timp ce unii mergeau acasa la somn eu incepeam un super maraton care putea sa fie chiar un vis. Predeal – Otopeni -> zbor pana la Timisoara -> si … PARTY! Cum am aterizat am avut un feeling foooarte fain! Eram acasa pentru mai putin de 7 ore. M-a luat mama de la aeroport si m-a dus direct la club. Montat scule si fix la miezul noptii am dat play.

Ca si data trecuta, cand am fost de ziua mea in Vanilla Timisoara, clubul a fost plin, iar oamenii s-au distrat foarte tare alaturi de noi. I-am avut invitati pe LLP si Aimi care intre 1 si 2 au preluat controlul show-ului, Andi de la Megastar 3 a fost si el alaturi de noi si a cantat pana spre dimineata, iar Dan a fost intr-o forma de zile mari!

Ce m-a bucurat foarte mult a fost ca in club m-am reintalnit cu mai toti oamenii/prietenii pe care mi-i doresc sa-i vad de fiecare data cand vin acasa si probabil daca veneam sa stau 3-4 zile nu as fi reusit sa-i vad pe toti, in schimb ei au venit la club si s-au distrat alaturi de noi pana dimineata.

Dupa ce s-a terminat petrecerea am reusit sa petrec aproape o ora cu bunicul meu, sa mananc ceva la el si sa mai povestim cate ceva. Tot la el am reusit sa-mi trag putin sufletul si sa ma odihnesc cateva minute, pentru ca aveam deja 20 de ore de nesomn. La 5:30 am plecat cu ai mei spre aeroport si .. zbor inapoi catre Bucuresti, iar apoi un drum de aproape 2 ore pana la Predeal si in sfarsit somn.

M-am trezit la ora 13 si as fi putut jura ca totul a fost doar un vis frumos, dar totusi pozele si filmuletele de pe aparatul foto + mega oboseala pe care o simt nu mint.

httpvhd://www.youtube.com/watch?v=hGOkPTiOte4

Written by: OLiX

Sunt OLiX :)

Latest comments

 • Edvigia 28 February 2010, 15:40

  Ma bucur ca ai avut parte de cateva super ore acasa :)

 • natalia 28 February 2010, 15:58

  Se simte in voce, ca esti obosit, dar imi pare bine ca ai reusit sa-i vezi pe cei dragi!
  V-am ascultat aseara si mi-a placut foarte mult. :)

 • Cioby 1 March 2010, 09:25

  sunt dj la un post radio local din Tulcea si vream sa va intreb pe la noi prin cluburi cand veniti cu Pardidu:(

 • Ralk 1 March 2010, 13:02

  Regret nespus ca nu am reusit nici de data asta sa fiu acolo, in Vanilla, sa te revad si sa ma distrez cu voi pana in zori. Mi-am adunat gasca din timp, dar din pacate planurile au fost stricate de alte probleme ivite.
  Ma bucur sa aud ca bunicul tau este bine si tot pe la el zabovesti cand ai putin timp ;)

 • Sinziana 2 March 2010, 11:01

  Ce ma bucur pt tine! A fost un vis frumos! Asa e viata de artist, obisnuieste-te. Pup

 • miriam 2 March 2010, 19:46

  vreau pozeeeeeeeeeeeee.

 • Gabel 2 March 2010, 21:24

  Olix tot respectul pt efortul depus.

Post a comment