Top

Si au mai ramas 89500

Ieri la KissFM s-au dat bani la greu! Carcotasii au dat la prima ora 10.000 de euro, iar eu pe dupa-masa, am reusit sa dau inca o mica portie de 500. Primii bani s-au dus in Bucuresti, iar cei dati de mine la Suceava.

Citeam comentariile pe site si vedeam o gramada de oameni ofticati ca primii bani s-au dus in Bucuresti si chiar nu-i inteleg. Capitala are vreo 3 milioane de locuitori (neoficial), iar dintre ei sunt sigur ca multi asculta KissFM. Chiar nu vad nicio problema ca s-au dus banii in capitala si nu inteleg cum cineva poate spune ca e aranjament pentru ca s-a castigat in capitala.

Citesc si primesc zilnic mesaje in care oamenii intreaba “da’ in Arad cand sunati? sau in orase/sate mai mici?”, iar oamenii astia se pare ca nu inteleg ca totul e aleatoriu aici. Nu noi alegem oamenii care urmeaza sa fie sunati. Un ascultator suna in direct, alege un numar, noi amestecam lista cu inscrisi apoi il gasim pe cel caruia i-a fost alocat numarul respectiv in runda respectiva de concurs. Ce e asa greu?

Au mai ramas 89500 eur in concurs, iar in curand, precum spunea in matinal, Serban mai scoate din birou un iphone, o masina, ceva .. ca sa suplimentam premiul!

Tu te-ai inscris la Kiss Cash?

p.s. mi se pare stupid cand unii nu mai asculta radioul dupa ce se da potul cel mare. Chiar daca intre 100 de euro si 10.000 e o diferenta foarte mare, fac pariu ca daca azi ati pierde 100 de euro din portofel nu v-ar fi tot una.

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • Petra 3 February 2010, 12:44

  Sa vezi cand o sa inceapa sa va reclame la OPC ca ei considera ca ati furat! Atunci devine foarte distractiv! Noi am patit-o!

 • Petra 3 February 2010, 14:49

  Noi, Casa si Gradina!

 • Andreea 3 February 2010, 16:28

  Da, cred ca cine se supara pe altii ca au castigat nu stie ce inseamna un concurs nu stiu de ce mereu trebuie sa ne legam de toate, ma rog bravo castigatorilor, si bravo vou!

  By the way, super mixu de azi,as usual!!!!

 • Florin L. 3 February 2010, 20:07

  Eu fac parte din categoria celor care s-au inscris la concurs, dar care oricum incep ziua in stilul carcotas, apoi vin hiturile derulate de A. Berghea, pe care o apreciez pt. cat de bine pusa la punct intr-ale muzicii este, iar dupa amiaza e mai mult decat dinamica cu mixurile pe fundal. Nu am nici timp, nici chef sa schimb frecventa, de-asta mi s-ar parea incorect sa i se acorde prioritate concursului inaintea muzicii, ca e radio, nu loterie. Dar probabil sunt si dintr-astia care asculta doar pt. bani, o idee inspirata fiind cand kiss cash-ul vine pe final de program :))

 • Aida-Marina Sararu 3 February 2010, 21:43

  You rock, OLiX! :-P

 • Adrian.Eiren 4 February 2010, 00:11

  olix are dreptate.. :| chiar eu care stau intr’un oras mic numit Barlad.. nu ma planga ca nu se suna aici .. :-j

 • Rafael 4 February 2010, 03:13

  eu sunt mai tot timpul in fata computerului si mi-am facut un programel care imi mareste delayul cu inca 30 de secunde. asa ca daca ma sunati o sa am timp in alea 20 de secunde sa aud parola;))

 • George 4 February 2010, 17:08

  eu sunt dintr-o comuna aflata la 3 4km de Ploiesti si fac 16 ani in aprilie nu stiu daca as castiga daca mi sar da bani pt a suint cam mic decat 16 ani …voi ce credeti?

 • Sszecret 4 February 2010, 18:58

  Mai deci da, exista unii oameni care nu inteleg ca din cati aveti voi inscrisi ( 50 si ceva de mii daca nu ma insel ) nu aveti cum sa ii sunati chiar pe toti. Totul depinde de ascultatorul care da numarul si de suffle-ul pe care il da softul. Pun pariu ca daca ei ar castiga , s-ar opri din comentat. Daca nu vor sa inteleaga de nicio culoare, sa nu mai asculte.

 • cristi din lugoj:) 4 February 2010, 19:30

  Kiss Cash dupa parerea mea este un concurs corect.M’am inscris si eu, desi nu am castigat la primele doua editii,dar nu poti sti niciodata cand vei fi sunat de un dj de la Kiss.
  Olix,pentru a nu mai exista dubii ar fi indicat sa filmati acel moment in care realizati conucursul si sa postati pe site:).Pana in acel moment , cu siguranta vor exista multe controvesre.
  As vrea sa vad si treaba asta…
  App. Bafta tuturor:)

 • fanfara 7 February 2010, 03:05

  salut.Nu am inteles cum e cu concursul la kiss fm. Care e Parola/Codul? e unul pe zi sau e codul pe care il spune un ascultator si tu trebuie sa il ghicesti?

  Va rog frumos sa-mi spuneti si mie.Multumesc

 • Rafael 7 February 2010, 23:56

  @fanfara asculta kissfm si ai sa-ti dai seama:), sper..

Post a comment