Top

Voi faceti petrecerea

Dupa super petrecerea de sambata seara din Targoviste cu Partydul KissFM am realizat ca petrecerea e facuta pan’ la urma de public!

Oricat de bun e dj-ul sau mc-ul, daca publicul nu reactioneaza petrecerea e nasoala. La fel, un dj fara public nu face nimic. Sambata seara am avut, cel putin in fata pupitrului, un super public, cativa super oameni care s-au super distrat alaturi de noi!  Daca nu erau ei cu siguranta nu iesea nici petrecerea asa tare!

De obicei publicul influenteaza foarte mult dj-ul, iar ca sa luam ca si caz concret petrecerea de sambata, cand vedeam cat de bine se simteau oamenii de acolo imi venea si mie si mai tare cheful de party! Probabil de asta la 4 dimineata cand am iesit din direct club Glamour era inca aproape plin!

Voi faceti petrecerea!

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • natalia 25 January 2010, 19:45

  Sunt cele mai frumoase cuvinte, spuse la adresa publicului dintr-un club. Astept cu mare nerabdare, sa veniti si la noi.

 • Raluca B 25 January 2010, 19:53

  Ma bucur ca ai avut satisfactie. Ai nimerit probabil seara cu un grup de oameni de viata,petrecareti, nu fitosi si cu figuri in cap, asa cum intalnim prea des in Bucuresti. Din ce in ce mai des. Iti urez sa ai mereu public antrenant si chef de party !

 • GumiBobo 25 January 2010, 20:54

  Olix da pa`Baia Mare cand veniti? Nu de alta da sa maturati podeaua p`aci cu publicu :)) si sa miroase manurile in aier :D

 • Daniela 25 January 2010, 21:07

  Ce bine-mi pare ca ajungeti la Cj dupa sesiune ca altfel cred ca pierdeam o editie si fara mine nu e distractie….cu toata modestia :P

 • Florin L. 25 January 2010, 22:10

  La care se mai adauga ascultatorii, care nu pot iesi mereu sa petreaca noaptea in vreun club, ori petrec cu prietenii pe muzica partydului. Iar feedback-ul vine in mesajele pe care le primiti. Eu de multe ori profit sambata noaptea si lucrez pana in zori ascultandu-va, ca si-asa sunt in urma cu munca. Imbin utilul cu placutul :D

 • pushtu 25 January 2010, 23:35

  club Glamour intotdeauna este mereu plin pt faptul ca este si “cam micut”, dar si pt faptul ca a ramas cam singurul club din orasi care arata nu numai bine, dar si in care vine lumea cu gandul la super distractie. DAR ,mai ales ca a fost Presedintele de distractie si de partyd Olix si vicepresedintele sau de partid DAn Fintescu.Voi tineti publicul in picioare!!!nice work!!!:D

 • FunInTheSun 25 January 2010, 23:42

  Intotdeauna orasul Targoviste a fost fidel Partydului. Dovada stau zecile de mesaje din fiecare emisiune si publicul prezent cand sedinta plenara are loc in micutul nostru targ. Va mai asteptam!

 • miriam 26 January 2010, 01:25

  Pana la urma cred ca se influenteaza reciproc: DJ-ul trebuie sa stie ce muzica trebuie sa puna ca sa antreneze publicul, iar MC-ul sa prinda “ritmul, pulsul”, iar publicul sa fie dispus sa guste distractia.

  Tine minte cum a fost la Timisoara, cand primele piese pe care le-ai pus parca asteptau ceva mai tare…care a venit dupa aceea.

  Exact asta-i farmecul: sa se face o imbinare reciproca dintre cei din fata si cei de dincolo de pupitru.

  Have fun si in continuare!

  PS Si mai e ceva: cand transmiti pasiune pt. ceea ce faci si nu dai impresia de intangibili, ci ca si cand ai face parte din public, atunci succesul e garantat.

 • pushtu 26 January 2010, 10:42
 • A.I. 26 January 2010, 10:27

  si eu nu am stiut ca ajungeti in targoviste…mai ales ca sambata seara am bantuit prin oras :)

 • Radu 28 January 2010, 16:45

  cea mai buna muzica se aude la kiss!

Post a comment