Top

Paris day #6 (shopping)

Ieri a fost ziua cu numarul 6 in Paris, zi in care aveam in plan sa vizitam niste locuri, dar am renuntat in favoarea shoppingului de haine.. din pacate. Am realizat ca in Paris exista 2-3 locuri/malluri mari/imense din care poti sa-ti cumperi haine, iar acum erau solduri (perioada de reduceri).

Unde credeti ca era tot Parisul sambata? La shopping! Nu ne-am cumparat cine stie ce pentru ca sincer mi s-a parut foarte stresant sa intri intr-un magazin si sa stai 5 minute ca sa te poti uita la o haina. Preturile reduse erau chiar destul de mici, dar parca oamenii astia sunt mult mai obsedati de reduceri decat noi.

Cand am intrat intr-unul din mall-uri primul magazin care mi s-a aratat a fost Bershka. Cand am vrut sa intru am vazut ca era full de oameni, gen .. ca la bursa :)) om langa om stateau si se uitau la haine, faceau cozi la cabina de proba si mai apoi la casa.

Asa ca ieri n-am facut nimic. Acum e deja duminica dimineata. Inchid laptopul, fac bagajul si astept sa vina domnul asiatic sa ne duca la aeroport. A fost frumos la Paris, iar deseara vin concluziile!

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • Raluca B 10 January 2010, 10:28

  Trebuia sa-ti alegi o zi lucratoare pentru shopping, dar nu e nici o nenorocire nici asa, ai mai facut economie la bani. Toale gasesti si la noi.
  Astept cu interes epilogul la acest periplu parizian pe care l-am urmarit day by day . Zbor placut la intoarcere, fara turbulente !

 • natalia 10 January 2010, 11:24

  Vazusem la tv, ca sunt reduceri in magazinele din Paris, dar nu imi inchipuiam ca este atat de aglomerat. Deci francezii, sunt mult mai obsedati de reduceri, decat noi! :))
  Zbor placut si astept si eu cu mare interes, concluziile!

 • aia mik si faina :* 10 January 2010, 12:15

  in toata Europa or inceput reducerile, in unele tari inainte de Craciun ;)
  Franta nu ii una din tarile exceptie :))
  ps: drum bun spre casa :)

 • Andreea 10 January 2010, 13:34

  Abia astept sa aud concluziile tale a fost super sa te urmasesc zi de zi, pozele au fost super, sa ai un zbor placut la intoarcere!
  Glad you’re coming home!

 • Aida-Marina Sararu 10 January 2010, 14:22

  Bonjour! Olix cand te intorci la Kiss la treaba?? :P

 • Liviu Fratila aka MC Lyvyoo 10 January 2010, 17:24

  Nu trebuia ratat Disneyland-ul! E mult mai mult decat crede lumea ca ar putea fi…

 • Anne-Marie RONSEN 12 January 2010, 03:36

  Neaparat trebuie vizitat Disneyland-ul!!! Felicitari pentru articol!!!

 • alexutzu 4 February 2010, 23:58

  Salut!
  Ma poti ajuta cu niste informatii in ceea ce priveste cazarea? tarife, servicii oferite.
  M-am hotarat sa vizitez Parisul dupa ce am citit jurnalul tau de vacanta :P
  Multumesc!

 • Liviu Fratila aka MC Lyvyoo 5 February 2010, 13:24

  Daca ai rabdare sa citesti, am pus aici o gramada de informatii utile despre Paris ( http://blog.liviufratila.ro/2009/06/10/kumfu-in-paris/ ), inclusiv despre Disneyland. Pentru cazare poti folosi http://www.homelidays.com/ Sunt anunturi direct de la proprietari pentru apartamente sau studiouri. Eu am stat aproape de Louvru, cu 560E/7nopti in ap. de doua camere (am fost 4)….

 • alexutzu 5 February 2010, 14:35

  Multam de info!

 • Cristinika89 10 January 2011, 22:22

  reducerile nu sunt mari pentru ca inca n-au inceput,pe data de 12 incep dar sunt cateva magazine care au inceput mai din timp iar lumea deja a iesit la cumparaturi.E normal cine n-ar vrea sa cumpere la un pret mai mic?

Post a comment