Top

Concediu here I come!

Incercam sa-mi aduc aminte cand mi-am luat ultimul concediu si n-am reusit sa-mi aduc aminte, asa ca am dat un search pe google si am gasit (iunie 2009). AA! Stati, ala nu a fost concediu! Atunci am fost cu radioul la Costinesti – Summer Kiss. Sa vedem un rezultat mai jos – aici. Aha, deci 8 august 2008. De atunci n-am mai avut un concediu.

De ce n-am plecat in concediu pana acum? Pentru ca imi place la radio, imi place sa muncesc si pentru ca nu e fun sa mergi singur in concediu. In august 2008 am fost cu o gasca de prieteni cu care m-am simtit super bine in Grecia, iar de atunci si pana acum n-am mai reusit sa ma sincronizez cu ei si nici viata mea amoroasa nu a fost prea stabila asa ca nu am mai programat nimic, lunile treceau, iubirile treceau, prietenii plecau si se intorceau din concedii, iar eu munceam in continuare.

Am spus-o si mai sus sau nu? Mi-e lene sa recitesc, dar v-o spun acum: nu regret ca nu am avut concediu, nu regret ca am muncit atata! E timpul concediului! Paris here I come!

Daca o sa am net la hotel, daca o sa am timp si chef, am sa revin cu fotografii de acolo. Urati-mi vreme buna si putere in picioare sa strabat Parisul dintr-un colt in altul!

Written by: OLiX

Sunt OLiX :)

Latest comments

 • natalia 4 January 2010, 14:31

  Iti place sa muntesci? :))
  Te asteptam sa revii la radio si inclusiv la Partyd cu forte proaspete! :)
  Pai ce sa mai spun, sper sa ai vreme buna si sa poti colinda Parisul! :)
  Concediu placut, inca o data! :-* >:D< :)

 • lalaSweet 4 January 2010, 14:35

  vacanta frumoasa!!! sa profiti din plin de Paris… have fun :D

 • AlecsA 4 January 2010, 14:38

  Vreme buna si putere`n picioare!
  :P

 • Clady 4 January 2010, 14:52

  Distractie placuta! Sa te intorci cu energie ‘pariziana’ :)

 • Adrian din Roman NT 4 January 2010, 16:46

  Buna OLIX chiar daca colegi tai rad ca ti-ai luat concediu dar nu-i lua in seama! Foarte bine concediu placut si bine meritat.

 • mei 4 January 2010, 22:14

  have fun >:D<

 • tva winterKiss 5 January 2010, 03:41

  meriti o vacanta OLiX ! dar te asteptam la mixer cat mai repede posibil ! Distractie placuta :)

Post a comment