portfolio performance kryptowƤhrung kin cryptocurrency price coinbase stocks gilfoyle cryptocurrency

Concert Eve @ Turabo Society Club

Asera in Turabo a fost concertul Eve. Prima data cand am auzit de concert am zis “Hai frate, ce piesa cunoscute are asta?!”, dar intre timp am descoperit cateva piese misto de la ea, printre care “Tambourine” sau alte piese in care ea colboreaza cu Gwen Stefani sai alti artisti.

IMG_7459

Am fost aseara impreuna cu gasca de la Monden.Info care a facut deja un review al concertului, dar care i-a luat si un interviu lui Eve – cititi aici.

IMG_7443

Mie mi-a placut mini-concertul, insa, ca de obicei nu prea mi-a placut publicul si se pare ca n-am fost singurul. Eve am inteles ca trebuia sa cante 40 de minue, in schimb a cantat doar 15, dar a lasat-o pana spre dimineata pe dj-itza ei, Yasmin, sa mixeze back to back cu Dj Rabinu.

Mi-a placut mult de Dj Yasmin, frumoasa, super atitudine si fun :) Eve parea cam obosita si .. la un moment dat n-am mai vazut-o. In 5 decembrie are concert la Timisoara, in Heaven Studio. Sper ca publicul de la Timisoara sa fie mai tare!

IMG_7583

OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

6 Comments

  1. “Let me blow ya mind” a fost mare hit acum cativa ani. :)
    Filmuletul e foarte frumos si pozele, la fel. :)

  2. uuu, dragute poze :D

  3. cam transparenta bluzita :D

  4. Hehe :D Au fost cam asa: “Who’s that girl”, “Let me blow ya mind” (feat Gwen Stefani), “Gangsta Lovin” (feat Alicia Keys), “Tambourine” (feat Jay-Z), “Give it to you” (feat Sean Paul)… lumea stie sigur piesele, dar cred ca nu face legatura, nu stie ca ea le canta.

    Mai misto pozele tale… Eu am stat prea aproape de scena si n-aveam cum sa ma mai misc. :(

  5. @Pyuric: Da, a avut foarte multe hit-uri de-a lungul carierei! :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *