Top

Mesaje pe hi5

Am cont pe hi5. Il am de cativa ani buni. Am si 4540 de “prieteni” acolo. Daca ma intrebati de ce am contul nu cred ca as sti ce sa va raspund, dar stiu ca-i bun acolo si n-am de gand sa-l sterg.

Bun. Primesc zilnic cateva zeci de mesaje in care “[un c***in] te vrea in echipajul lui”. N-am timp sa le sterg zilnic, asa ca intru din cand in cand si incep sa sterg si sa vad ca mai primesc cate un mesaj de la cineva care-mi cere ID-ul, altcineva care ma intreaba cum poate face sa vina invitat la “partid”, prietene/cunostinte din Timisoara care vor sa vina sambata la party samd.

Imi pare rau sa vad ca unora am ajuns sa le raspund dupa o luna la mesaje, dar nu e vina mea ca ei nu se gandesc ca mesajul lor se “infiltreaza” pe langa alte caeva sute de porcarii, aplicatii, spam-uri samd.

Oameni buni, am o adresa de mail, nu e greu de gasit! Am si un blog, puteti lasa comentarii si va pot contacta eu. Sau .. e prea greu? E mai usor sa dai un mesaj pe hi5 la care sunt sanse sa-ti raspund peste o luna decat sa dai un mail la care-ti pot raspunde aproape instant?

p.s. de azi mi-am setat sa nu ma primesc mesaje pe hi5. M-am saturat de toate mesajele spam pe care nu am cum sa le opresc.

Written by: OLiX

Sunt OLiX :) Atunci cand nu postez pe blog ma auzi la radio sau ma vezi pe instagram!

Latest comments

 • natalia 29 October 2009, 10:30

  Si eu primesc mesaje, in care sunt invitata sa joc acelasi joc, deosebirea e ca eu intru zilnic si le sterg. Cred ca voi face acelasi lucru, ca si tine, ca m-am saturat.

 • natalia 29 October 2009, 10:50

  Aprpos, eu nu tin evidenta numarului de “prieteni” pe care-l am pe hi5. Daca ma intrebi, cati am, o sa-ti raspund ca nu stiu :))

 • Alexa 29 October 2009, 22:11

  Suparat tare, domnu’ Olix :))

 • Ela 29 October 2009, 22:30

  Is disperante la propriu!

 • Reghi 30 October 2009, 18:28

  Pfoai cat is de stresante… Eu am Facebook si primesc 1000 de invitati si aplicatii pe zi dar am inceput sa le dau hide cam la toate. Evident ma joc jocul cu ferma in fiecare dimineata la cafea si accept ce e legat de ala, dar la restul le-am dat ignore de mult. Sunt prea multe…chestii :-o Pe hi5 nu este ignore application sau ceva similar? (eu mi-am sters hi5 de mult)

 • sorin 31 October 2009, 11:48

  Pentru unii este mai simplu pe Hi5 pentru ca asta stiu cel mai bine

 • marius 31 October 2009, 16:04

  la multi ani olix ! respect kiss kiss in the mix ! respect partydul kiss fm !respect olix !

 • Sinziana 3 November 2009, 00:56

  Bun! bravo! ma bucur ca ai luat aceasta decizie. Daca chiar vor sa te contacteze, atunci stiu unde sa te gaseasca. Pe blog e cel mai simplu sau sa-ti dea un mail e si mai civilizat!

 • nicu 29 November 2009, 16:25

  sal.esti meser in tot ce faci la mYxer,eu abia astept sa inceapa kisskiss in the mix sa dau radioul la maxx si te rog daca poti sa bagi la kisskiss in the mix o piesa super super care ar merge un mixaj adevarat pe ea (Christian Malloni – Agua ardiente).Iti urez multa sanatate ca restul se rezolva cu timpul,numa-i bine,pa

 • ionut 7 December 2009, 23:50

  cum sa scap de mesajele de pe hi5?????are cineva un raspuns ???

 • ionut 7 December 2009, 23:51

  knd am dat sa le sterg mia dat eroare.dc?

Post a comment