Top

Robbie Williams de la Electric Proms Londra in toata lumea!

Aseara am fost la cinematograful mall-ului Liberty Center, The Light Cinema, sa vedem/asistam la concertul Robbie Williams transmis live de la Electric Proms Londra.

robbie bbc electic proms

Au fost 2 sali de cinema aproape pline cu spectatori care au venit sa vada concertul. Conform musicchat.ro acest concert a intrat in cartea recordurilor:

Reusita de ieri a insemnat si un nou record mondial: gig-ul a fost transmis in peste 250 de cinematografe din 23 de tari ale lumii, devenind astfel concertul cu cele mai multe difuzari live sustinut vreodata.

Nu stiu cum s-au distrat spectatorii din alte tari in salile de cinema, dar la noi a fost cam borring, chiar ma borring decat la un film. Stateam cu totii pe scaune si ne uitam la ecran. Muzica se auzea doar din fata si cu greu gesticula cineva cate o mana pe sus sau cateva aplauze la finalul unei piese. Probabil ne gadeam “ce rost are sa cant sau sa aplaud daca Robbie nu ma poate auzi?” :)

Eu sincer nu m-am simtit ca la concert, nu a fost atmosfera de concert ci mai mult parca ma uitam la un concert pe dvd impreuna cu cativa prieteni.

Totusi mi s-a ridicat parul pe maini cand l-am auzit pe Robbie interpretand piesa “Feel”!

Sau la final cand a cantat “Video killed the radio star”

A fost un concert 100% live, cu 35 de instrumentisti si o sala de concert nu foarte mare, dar la care au participat si mama impreuna cu iubita lui Robbie!

A fost frumos la concert, dar mi-as dori ca romanii sa fie ceva mai dezinhibati la astfel de evenimente!

Si lui Pandutzu i-a placut :)

Copyright: Toate pozele si videourile apartin BBC Radio Londra

Written by: OLiX

Sunt OLiX :)

Latest comments

 • natalia 21 October 2009, 14:02

  Chiar ma borring?
  Ai dreptate, e ca si cum ai vedea concertul pe DVD, insa diferenta e, ca atunci cand il vezi acasa poti canta si chiar dansa, fara sa deranjezi pe cineva. Si chiar daca il vezi cu unu/doi prieteni, tot te poti exprima intr-un fel.
  Cu toate astea mi se pare interesanta ideea transmiterii unui concert live intr-un cinematograf.

 • alecsa_ 21 October 2009, 14:03

  Si mie mi-a placut :X a fost super !!! E incredibil omuletzul asta de Robbie :X :X :X Iar orchestra a fost incredibila :X :X :X Mai vreau !!!! :D

 • Pandutzu 21 October 2009, 14:30

  la cinema il vezi mai mare :)) eu unul am si cantat, am si dat din maini.. am si aplaudat (chiar daca nu ne auzea :)) ). Ar fi fost frumos sa fie mai animata sala, dar nah.. e primul concert transmis live la cinema in romania.. nu e lumea obisnuita cu d-astea

 • Pau Pau 21 October 2009, 20:25

  Cand am aflat despre concertul acesta din ziar am citit ceva de genu ” Robbie Williams vine in Romania”. Primul gand a fost ca iau primul tren (eu sunt din Arad) si merg la Bucuresti, RW fiind singurul artist strain in viata la al carui concert as vrea sa merg cu orice pret. Cand am aflat ca e doar in cinematograf am fost un pic dezamagita. Daca as fi stat in Bucuresti as fi mers, fara doar si poate.
  Eu inca il astept sa vina in persoana. :)

 • A.I. 22 October 2009, 12:16

  “la care au participat si mama impreuna cu iubita lui Robbie”

  in primul moment, m-am gandit ce legatura este intre mama ta si iubita lui robbie :D

Post a comment